Rovaniemen osastolle kultaa ensiavun SM-kisoissa Rovaniemellä!

"Rovaniemen osaston kultamitalistit vasemmalta edessä Inka Laitinen, Silja Kinisselkä (rj) ja Jasmin Tanninen. Takarivissä vasemmalta joukkueen tsemppari Saana Sälevä ja ohjaaja Anne Luiro"
"Rovaniemen osaston aikuisten kisajoukku vasemmalta Sari Flygare, Lea Lepistö, Minna Koskela, Päivi Niininen, Ville Autti ja Anneli Hermanoff (rj)"

Rovaniemellä Ounasvaaran upeissa maisemissa kilpailtiin valtakunnalliset ensiavun SM-kilpailut 6.6.2015. Rovaniemen osastosta oli Lapin piiriä edustamassa aikuisten sarjassa Ville Autti, Sari Flygare, Anneli Hermanoff (rj), Minna Koskela, Lea Lepistö ja ivi Niininen. Reddie Kids-joukkueessa kilpailemassa olivat Silja Kinisselkä (rj), Inka Laitinen ja Jasmin Tanninen joiden ohjaajana Anne Luiro.

"Kilpailujoukkueemme muodostui kokemuksesta, nuoruudesta, osaamisesta ja uskalluksesta. Kaikki nämä taidot olivat käytössä myös eri rasteilla. Kisarastit oli suunniteltu huolella ja vastasivat niitä tarpeita, joita tämän tapaiselle tapahtumalle on syytä asettaa. Jos ensiaputaidot vielä tarvitsevat hiomista, niin ryhmähenkemme ja yhdessä tekemisen meininki oli sitäkin parempaa. Uskon, että se näkyi ja välittyi koko tapahtuman ajan. Tästä uutta oppien kohti uusia haasteita kulkien." kertoo aikuisten kisajoukkueen ryhmänjohtaja Anneli Hermanoff.

Rovaniemen osaston Reddie Kids-joukkue voitti kultaa omassa sarjassaan. Aikuisten kisajoukkue jäi sijaa vaille mitalisijasta ja sijoittui neljänneksi. Palkinnotta ei kuitenkaan aikuisten joukkue jäänyt, kun joukkueen ryhmänjohtaja Anneli Hermanoff palkittiin parhaan ryhmänjohtajan tittelillä. Anneli ei vaatimattomuuttaan osannut itse sanoa miksi hänet palkittiin, mutta kisajoukkueen jäsenet osasivat:

- Anneli on rauhallinen, jämäkkä ja asiallinen ryhmänjohtaja. Hän luottaa ryhmäänsä ja osaa hyvin taktikoida. Rautaisella kokemuksella Anneli osaa tehdä oikeita johdonmukaisia päätöksiä ja osaa neuvotella niistä ryhmän jäsenten kanssa. Hän kuuntelee ryhmän jäseniä, antaa rakentavaa palautetta ja tsemppaa kaikkia aktiivisesti. Anneli on yksinkertaisesti ihminen, jossa on huikea määrä positiivista energiaa. Tämä energia huokuu koko ryhmään.

Rovaniemen osasto kiittää kotipiiriään, Lapin piiriä, erittäin hienosti toteutetuista kilpailuista ja ennen kaikkea vapaaehtoisia, jotka olivat mukana kisan järjestelyissä. Onnea kaikille kisoissa mukana olleille joukkueille ja erityisesti mitalisijoille kilpailleille!

"Tästä on hyvä jatkaa kesän ensiapupäivystyksiin varmoin ottein ja hyvillä mielin!" aikuisten kisajoukkueen jäsenet riemuitsevat.
 

Katso lisää kuvia ja videoita ensiavun SM-kisoista osastomme Facebook-sivuilta!
Suoran linkin sivuille löydät valikkopalkista vasemmalta.