FiRE – Punaisen Ristin kansainvälinen leiri Evolla 2.-7.8.2015

FiRE – Punaisen Ristin kansainvälinen leiri Evolla 2.-7.8.2015

Punainen Risti, 500 nuorta, 100 katastrofiavun telttaa, seikkailuja luonnossa, uusia taitoja ja loppuelämän kavereita ympäri maailmaa – tätä on the FiRE camp! Finnish Red Cross Experience eli FiRE on suunnattu 13–25-vuotiaille ja monipuolisen ohjelman ansiosta jokainen leiriläinen löytää omaa mielenkiintoaan ja ikäänsä vastaavaa tekemistä ja seuraa. Leirin virallinen kieli on englanti, mutta leirillä pärjää hyvin myös pelkällä suomenkielellä.

Leiri koostuu eripituisista ohjelmista ja rennosta yhdessäolosta. Teemoja ovat Punaisen Ristin periaatteiden 50. juhlavuosi, Suomen kaunis luonto sekä erilaiset kulttuurit, joihin pääsee tutustumaan kansainvälisten vieraiden ansiosta. Kuuden päivän aikana voi käydä esimerkiksi ensiapukurssin, tutustua Punaisen Ristin toimintaan Suomessa ja ulkomailla tai oppia selviytymistaitoja metsässä. Uusia näkökulmia saa esimerkiksi humanitaarisen oikeuden roolipelistä The FiRE campin yhteydessä järjestetään myös lyhyempi Reddie Kids -leiri 10–12-vuotiaille. Tämä leiri kestää sunnuntaista 2.8. tiistaihin 4.8., ja sen aikana lapset pääsevät osaksi seikkailuja ja kansainvälistä leiritunnelmaa. Leirin ohjelma on räätälöity iän mukaan ja sisällöt painottuvat ystävyyteen, ensiapuun, auttamiseen sekä hauskoihin leikkeihin. Jokainen osallistuja saa taatusti uusia kavereita leiriltä!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.theFiREcamp.com! Leirin hinta on 130 € Punaisen Ristin jäsenille, muille 150 €, ja se sisältää majoituksen ja ruuan lisäksi koko ohjelman. Jäseneksi voi halutessaan liittyä myös ilmoittautumisen yhteydessä, jäsenmaksu nuorille on 10 €/vuosi. Leiri on avoinna kaikille eikä osallistujilla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Punaisesta Rististä. Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä heini.lumio@redcross.fi Nähdään Evolla!

Liitetiedostot: