Rymättylässä järjestettiin torikirppis Punaisen Ristin viikolla

Katja Leppälä
Kuvaaja: Katja Leppälä
"Iloista keskustelua ja hymyä huulille"
Katja Leppälä
Kuvaaja: Katja Leppälä
"Kävijät täyttivät ahkerasti SPR:n arvontakuponkeja ja vastaanottivat turvaoppaita"
Katja Leppälä
Kuvaaja: Katja Leppälä
"Astiat ja pokkarit kiinnostivat ja menivät kaupaksi"

SPR Rymättylän osasto järjesti Rymättylän kirkonkylän torilla Punaisen Ristin viikon teemaohjelmana torikirppiksen lauantaina 9.5.2015 klo 9-15. Aamun sateisesta säästä huolimatta meidät vastaanotti aurinkoinen, mutta kylmän viimainen päivä.

Kirppiksellä oli myynnissä kesälukemista dekkareista pokkareihin, puutarha- ja tekniikkalehtiä, astioita, vaatteita ja käsityökerhon omia tuotteita. Monet pusakat, housut, satukirjat ja jännärit saivat uudet iloiset omistajat SPR-vapaaehtoisten auttaessa tekemään vaikeita valintoja runsaasta tarjonnasta. Hinta-ajatuksena oli "maksa ostoksistasi keräyslippaaseen summa, jonka itse määrität".

Päivän ohjelmassa oli myös osaston toiminnan esittelyä, "Arki kunnossa" -tarkistuslistojen ja ilmapallojen jakoa sekä SPR:n valtakunnallisiin arpajaisiin osallistumista.

Kirppistuotto päätettiin alkuperäisen Hyväpäivä-keräyksen sijasta ohjata Katastrofirahaston kautta parin viikon takaisen Nepalin maanjäristyksen avustustyöhön. Päivän myynnistä ja avustuksista kertyi oiva summa - 247,80 euroa.

Kiitos kaikille kirppiksellä käyneille sekä onnistuneen tapahtuman järjestelyihin osallistuneille osaston vapaaehtoisille.

Hyvää kesää!