Rikosuhripäivystys hakee aluejohtajaa Vaasan aluetoimistoon

RIKU hakee aluejohtajaa Vaasan aluetoimistoon

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön ja poikkihallinnolliseen yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa. RIKUn tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. Punaisen Ristin Vaasan osaston koordinoimalla RIKUn Länsi-Suomen alueella toimii kolme palvelupistettä, joista rikoksen uhrit saavat henkilökohtaista tukea.

Järjestölähtöiseen työhön sisältyy RIKUn toiminnan johtaminen ja kehittäminen alueella, esimiestyö, vaikuttaminen sekä yhteistyö viranomaisten ja muiden järjestöjen kanssa, kouluttaminen, tiedottaminen sekä vapaaehtoistyön johtaminen. Aluejohtaja vastaa työn tavoitteiden toteutumisesta sekä oman alueensa toiminnan ja talouden suunnittelusta ja seurannasta. Tehtävä edellyttää matkustamista ja ajoittain myös ilta- sekä viikonlopputyötä. 

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • esimies- ja johtamiskokemusta
  • rikos- tai sosiaalialan osaamista
  • suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
  • vuorovaikutus- ja verkostotyön osaamista
  • organisointikykyä ja aloitteellisuutta sekä innostavaa ja tuloshakuista työotetta
  • kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti)

Arvostamme kokemusta järjestö- ja vapaaehtoistyöstä sekä kouluttamisesta. 

Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde täytetään elokuun alusta 2015. Palkkauksessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:n pyydämme toimittamaan 29.5.15 klo 16:00 mennessä sähköisesti osoitteeseen: leena-kaisa.aberg(at)riku.fi.

Tiedustelut:

RIKUn toiminnanjohtaja Leena-Kaisa Åberg (puh. 050 3378703, leena-kaisa.aberg(at)riku.fi)
SPR Vaasan suomalaisen osaston puheenjohtaja Hannu Kuokkanen (puh. 040 5674204)