Rovaniemen osasto järjesti ikäihmisille kukkahattupäivän

"Päivän teema Kukkahatut näkyi tapahtumassa."
"Lea ja Elma, sisarukset, nauttivat päivästä yhdessä."
"Vas. Mari Tuomonen ja vieressä roosaan hattuun pukeutunut Marjanna Ankkuri"
"Saini Hiuspäällä oli hauskaa ystävätoiminnan vetäjän Mirja Tuomivaaran kanssa."
"Terveyspisteen Tuula mittaa Maisan verenpaineen. Taustalla Ruusa lisää älypuhelimeensa PR:n sovelluksen, josta löytyy mm. ensiapuohjeet. Nyt lataamaan! Avaa linkki mobiilissa, niin puhelimesti avaa automaattisesti sovelluskaupan. Android: http://bit.ly/1aqZt20D iPhone/iPad: http://bit.ly/1eZrA88 Windows Phone: http://bit.ly/16AmtHP"
"Maisa käytti Punaisen Ristin Terveyspisteen palveluja hyväkseen. Keskellä Maija-Liisa ja oikealla Tuula. He ovat Rovaniemellä toimivan terveyspisteen vapaaehtoisia."
"Lea Kultima oli tyytyväinen päivään, hän oli onnekas arpajaissa ja voitti tarpeellisen monitoimiavaaja -pakkauksen ja pienen ensiapupakkauksen."
"Tuula Sorvoja oli pukeutunut hatun väreihin sopivaan asuun. "
"Maire Suomelan hattu oli kuosiltaan villin lännen tyylinen. "

Lähteentien pirtille kokoontui tiistaina 5.5. klo 12 tyylikäs ja iloinen väki ikäihmisiä  Punaisen Ristin Rovaniemen osaston ystävien tarjoamaan tapahtumaan.  Tapahtuman teemana olivat kukkahatut ja rento yhdessäolo haitarimusiikin ja yhteislaulun säestyksellä. Ruokailu oli osa päivää ja jälkiruokana tarjottu mansikkatäytekakku ja ruusut olivat tulevan äitienpäivän kunniaksi tarjoiltu yllätys. Punaisen Ristin terveyspisteen vapaaehtoiset olivat mukana mittaamassa verenpainetta ja antamassa neuvoja terveyteen liittyvissä asioissa.  Palautteena saadut kiitokset olivat sydäntä lämmittävät. Samanlaisia tapahtumia toivottiin lisää.

Kukkahatturouvien kesken arvottiin Monitoimiavaaja -apuvälinepakkaus sekä ensiaputarvikkeita sisältävä laukku. Onnekas voittaja oli Lea Kultima.

Tapahtumaa oli tukemassa Odd Fellow Samaria järjestö.