Terveyspiste täytti 3 vuotta!

Tuula Mielonen
Kuvaaja: Tuula Mielonen
Tuula Mielonen
Kuvaaja: Tuula Mielonen
Tuula Mielonen
Kuvaaja: Tuula Mielonen
Turun osaston Terveyspiste on iloinen ja aktiivinen 3-vuotias! Juhlistimme 24.4.2015 merkkipäivää kakkukahveilla, joilla kävi kiitettävästi tuttuja kasvoja ja uusia asiakkaita. Juhlapäivästä huolimatta Terveyspistellä hommat hoituivat normaaliin tapaan: terveydenhuollon ammattilaiset tekivät verenpaineen ja verensokerin mittausta, tarjosimme neuvontaa terveysasioissa ja tietenkin mukavaa rupattelua ja yhdessäoloa ystävävapaaehtoisten seurassa.
 

Turkulaiset ovat mukavasti löytäneet meidät! Vuonna 2012 Terveyspisteessä oli 241 kävijää ja  vuonna 2014 asiakaskäyntejä oli jo 793. Silloin tällöin jalkaudumme kaupungille erilaisiin tilaisuuksiin, esim. Heikinmarkkinoille, Hansatorille tai Kupittaan Urheiluhalliin. Myös monikulttuurinen yhteistyö on ohjelmassamme, kuten vierailut Muistojen Kodissa, jossa kohtaamme maahanmuuttajaeläkeläisiä. Vierailemme myös Varissuon Yhdessä-yhdistyksessä, joka kokoaa maahanmuuttajia ja suomalaisia yhteen.

Toimintamme on kiireetöntä ja tunnelma leppoisa. Terveyspistevapaaehtoisten joukkomme on loistavan aktiivinen: mukana ringissämme on 16 ammattilaista ja 26 ystävävapaaehtoista - mukaan mahtuu kyllä vielä uusiakin!

Tapaamisiin Terveyspisteessä perjantaisin!
Terveyspisteen väen puolesta,
Elina Rosenqvist
 

Kuva: Tuula Mielonen