Avaimia arkeen – Selkokielinen oppikirja turvallisuudesta julkaistaan 11.2.2015

Avaimia arkeen on selkokielinen kirja, joka kertoo turvallisuudesta. Kirja on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville aikuisille ja se on kirjoitettu selkokielellä, jotta se olisi helppo ymmärtää. Kirja sisältää paljon erilaisia tehtäviä, joiden avulla voi pohtia omaa turvallisuuttaan, se soveltuu itseopiskelumateriaaliksi sekä käytettäväksi oppilaitoksissa. Kirja keskittyy sellaisiin asioihin, joihin jokainen voi vaikuttaa itse. Aiheina ovat henkilökohtainen turvallisuus, paloturvallisuus, liikenneturvallisuus ja ensiaputaidot.

Avaimia arkeen –oppikirja maksaa 15€ ja se on tilattavissa Kehitysvammaisten Palvelusäätiön verkkosivujen materiaalipankin kautta. Lisäksi kirjasta julkaistaan ilmainen verkkoversio. Kirjan toimitukset alkavat viikolla 8.

Kirjan on tehnyt Kehitysvammaisten Palvelusäätiö ja sen tekoa on tukenut Raha-automaattiyhdistys. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on omaisjärjestötaustainen valtakunnallinen palveluiden kehittäjä ja tuottaja. Tavoitteenamme on tukea kehitysvammaisia ihmisiä ja luoda kaikille edellytyksiä hyvään elämään.

www.kvps.fi

Lisätietoja: projektipäällikkö Petteri Kukkaniemi
p. 0207 713 549, petteri.kukkaniemi@kvps.fi