Lasten ja nuorten BIGPEPA -pelastuspalveluleiri 9.-13.6.2015

9.6.2015 12:00 - 13.6.2015 14:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
  • Kurssit ja koulutukset
  • Leirit
  • Muut tapahtumat
Hinta: 
Leirin hinta vuonna 2015 on jäsenille 90€ ja ei-jäsenet 105€, kun ilmoittaudut 24.5. mennessä. Tämän jälkeen hinnat 105€/125€ (jos vielä mukaan mahtuu).
Järjestäjä: 
SPR Satakunnan piiri

Lasten ja nuorten Bigpepa -pelastuspalveluleirillä opitaan tärkeitä taitoja, kuten ensiapua ja ryhmässä toimimista, sekä harjoitellaan vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa. Bigpepalla yhdistyy luontevalla tavalla ensiapu, valmiustoiminta ja reipas leirielämä. Tämän kesän leiri leireillään Meri-Porissa, tutussa Koivuniemen leirikeskuksessa 9.–13.6.2015.

Bigpepa on jaettu neljään eri leiriin, joihin leiriläiset jakautuvat ikänsä perusteella.Nuorimmat ykkösleiriläiset ovat 7-vuotiaita ja vanhimmat 4. leirin nuoret yli 16-vuotiaita.Neljäs leiri pyritään pitämään kansainvälisenä leirinä, eli mukaan kutsutaan leiriläisiä eri Punaisen Ristin kansallisista yhdistyksistä.

Alaleirit on tänäkin vuonna jaettu seuraavasti:

  • 1. leiri 7-9 –vuotiaat
  • 2. leiri 10–12 –vuotiaat
  • 3. leiri 13–15 –vuotiaat
  • 4. leiri 16+v. (kansainvälinen)

Ohjelma koostuu sekä kaikkien alaleirien yhteisistä että alaleirikohtaisista toiminnoista. Jokaisen leirin ohjelma suunnitellaan leiriläisten ikä ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. Hyödylliset taidot opitaan kuin itsestään muun leiriohjelman lomassa. Hauskan pitoa leiriltä ei tule tänäkään vuonna puuttumaan, sillä leirin henkilökunta on luvannut laittaa tänäkin vuonna kaiken peliin mitä eriskummallisimmissa ohjelmanumeroissa. Myös tänä vuonna aika moni asia täyttää pyöreitä vuosia, joten leiristä tulee varmasti ikimuistoinen!

Leiriläisillä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta leiristä tai Punaisesta Rististä, joten kaikki ovat tervetulleita!Varoituksen sana on kuitenkin paikallaan, sillä moni on jäänyt koukkuun ainutlaatuisesta bigpepa- hengestä!