Osaston tapahtumat 2015

Täältä löydät kuvia osaston tapahtumista vuodelta 2015.

Kulunut toimintavuosi 2015 oli osaston 63. toimintavuosi. Toiminnan pääpaino on ollut edellisvuosien tapaan ystäväpalvelussa, jossa toimimme aktiivisesti vanhusten ja yksinäisten elämän kohentamiseksi läheisessä yhteistyössä Palvelukeskuksen kanssa.                           
-Olemme edelleen mukana Vakka-Suomen alueen valmiuspuhelimen päivystysringissä ja henkisentuen ryhmän toiminnassa päivystyksineen.                                                               
-Uusina toimintoina alkoivat Terhokerho-toiminta yhdessä MLL:n kanssa ja käynnit Jaalakodin molemmilla osastoilla pitämällä istumatanssi- ja laulutuokioita.  Kesäkuussa saatiin muutettua tavarat uuteen varastotilaan Kivimaantie 22:een ja syyskuun alussa osallistuttiin vaatekeräykseen. Saimme suuren määrän lahjoitustavaraa, josta osa toimitettiin Punkalaitumen vastaanottokeskukseen ja loput Turun Konttiin.

Saaristolaismarkkinoita järjestettiin toimintavuoden aikana 3 kertaa. Keväällä 4.4 oltiin Suvitorilla ja keskustan alueella. Kesällä 13.6. markkinat olivat Suvitorilla. Myimme kahvia ja myyntituotteita.Syksyllä  21.11. Suvitorilla myimme glögiä ja myyntituotteita.