Heikki Sederholm ehdolla SPR Savo-Karjalan piirin puheenjohtajaksi

H. Nuutinen
Kuvaaja: H. Nuutinen
"Heikki Sederholm on SPR Kuopion osaston puheenjohtaja ja ehdolla piirin puheenjohtajaksi"
J. Nuutinen
Kuvaaja: J. Nuutinen
"Heikki SaKari Sederhomin kannatusrintanappeja on jaossa piirin vuosikokouksessa"

Savo-Karjalan piirin alueen osastot kokoontuvat ensi lauantaina 18.4.2015 Siilinjärvelle Kylpylähotelli Kunnonpaikkaan piirin vuosikokoukseen. Kokouksessa valitaan myös SPR Savo-Karjalan piirin hallituksen uusi puheenjohtajisto seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi.

Kuopion osaston ehdokas piirin puheenjohtajaksi Kuopiosta on Heikki Sederholm. Hän on Kuopion osaston puheenjohtaja ja hänellä on vuosikymmenten Punaisen Ristin järjestökokemus: Heikki on toiminut luottamustehtävissä SPR:n  osastoissa Helsingissä ja Kuopiossa sekä Helsingin ja Uudenmaan sekä Savo-Karjalan piirien hallituksissa ja toimikunnissa. Vapaaehtoisena SPR:ssä hän on ollut vuodesta 1972 ja toimii edelleen.

Hän on ollut mukana ensiapuryhmätoiminnassa ja toiminut kouluttajana lukuisten ensiavun peruskurssien lisäksi yli 40 ensiavun kolmos- ja ryhmänjohtajakurssilla. Heikin saa innostumaan yhteisessä maailmanlaajuisessa järjestössä ihmisten aktiivisuus sekä into uuden oppimiseen ja kehittämiseen Punaisen Ristin periaatteiden mukaisesti. Työurallaan Sederholm toimi mm. ensihoidon opettajana Pelastusopistolla sekä Suomen Ensihoitoalan liiton toiminnanjohtajana.

Puheenjohtajaehdokkaamme Heikki Sederholm tukiryhmineen on tavattavissa vuosikokousaamuna la 18.4. klo 9.00 alkaen Kunnonpaikassa.

Tervetuloa ja tavataan kokouksessa!                                

Tämän uutisen ja kampanjamateriaalin on tuottanut Heikin tukiryhmä SPR Kuopion osastosta.