Osaston kevättervehdys!

Keväinen tervehdys sinulle SPR SauvoKarunan osaston jäsen!

Lähestymme sinua kertoaksemme mitä osastossamme tapahtuu.

Perustoimintaamme on tietenkin verenluovutus, joka järjestetään kolme kertaa vuodessa, seuraavakerta on touko-kesäkuun vaihteessa.

Katastrofikeräyksiin osallistumme aina, kun tilanne niin vaatii. Nälkäpäivä on osastomme tärkein keräys tapahtuma. Perinteisesti olemme myyneet nälkäpäivä leipää Sauvon Smarketilla ja samalla suorittaneet lipaskeräystä. Uusia ideoita otetaan mielellään vastaan, päästäksemme entistä parempaan keräystuottoon.

Punaisen Ristin viikolla toukokuun alussa olemme tarjonneet kahvia ja jakaneet tietoa S-marketin pihalla.

Olemme mukana Peimarin ea-ryhmässä. Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko harjoittelemaan ensiapu taitojaan ja samalla pidämme yllä päivystys valmiuttamme, jotta voimme päivystää alueen tapahtumissa. Helmikuun lopulla Turussa järjestettiin ea-kisat joissa meidän osastostamme oli mukana 5 kilpailijaa ja sijoituimme hopealle ja toinen ryhmä oli viides.

Osastomme on päättänyt käynnistää Sauvossa ystävätoiminnan. Punaisen Ristin vapaaehtoisena voit auttaa ja tukea ikäihmisiä. Saat tehtävääsi koulutusta, tukea ja ohjausta. Vapaaehtoisena toimit tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin oman elämäntilanteesi mukaan. Halutessasi voit hyödyntää tehtävässäsi osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Tärkeintä on, että tahdot olla tukena ikäihmisten arjessa. Lyhytkurssilla perehdytään ystävätoimintaan, vuorovaikutukseen ja vapaaehtoisena jaksamiseen Punaisen Ristin periaatteiden mukaisesti.

Ystävätoiminnan lyhytkurssi Sauvon kunnanviraston kokoustilassa (Vahtistentie 5) tiistaina 7.4 kello 17.30–20.30

ilmoittautumiset omaishoitajien tukitoiminnan aluetyöntekijä 020 701 2423 jaana.paasonen@punainenristi.fi

Tervetuloa toimintaan mukaan!
terveisin Sauvo-Karunan osasto

Liitetiedostot: