Ensiapuosaajat kisaavat piirinmestaruuksista

Pipsa Kirjavainen
Kuvaaja: Pipsa Kirjavainen

Turun osaston ensiapuryhmien ja Reddie Kids-kerhon joukkueet ovat mukana kilpailemassa lauantaina 28.2.2015 järjestettävissä ensiavun Varsinais-Suomen piirinmestaruuskilpailuissa. Aikuisten sarjaan osallistuu kuusihenkinen sekajoukkue, ensivaste-sarjassa nähdään kaksi kilpailijaparia ja lasten sarjassa kisaamassa on peräti kolme joukkuetta!

ReddieKidsit kilpailevat Hirvensalon slalomin (Kakskerrantie 111) maastossa ja aikuiset Marinepalvelun (Kutterintie 9) alueella. Mikäli haluat tulla seuraamaan ensiapuosaajien menoa ja kannustamaan Turun osaston joukkueita, suosittelemme erityisesti ReddieKidsien kilpailuosuutta Hirvensalon slalomilla klo 10.00 alkaen! Aikuisten kilpailuosuudet käydään osittain sisätiloissa, joihin pääsy on rajattua. Aikuisten kilpailuosuuksilla tapahtuu klo 8.30-14.00. Tuloksista tiedotamme välittömästi Twitter-tilillämme @sprturku ja pienellä viiveellä myös Facebook- ja RedNet-sivuillamme!

Kilpailusarjojen voittajajoukkueet pääsevät edustamaan Varsinais-Suomea 5.-7.6.2015 Rovaniemellä järjestettäviin ensiavun SM-kilpailuihin. Lue lisää Lapin piirin sivuilta!