Ensiapuryhmä

"Aittakurun ensiapupäivystys, 8/19"
"Martin pilkeistä Luostolta, 4/18"
"Elokuvafestarit, 6/19"
"Joulun avaus, 11/18"
"Elokuvafestarit, 6/18"

Ensiapuyhmä kokoontuu kerran kuukaudessa klo 18 alkaen Järjestökeskus Kitisen tiloissa Jäämerentie 19 tai Kommatin majalla. Vuoden aikana harjoitellaan erilaisia ensiaputilanteita. Ensiapuryhmämme päivystää erilaisissa yleisötapahtumissa. Ensiapupäivystäjien taidot testataan vuosittain. Ensiapuryhmään päivystäjäksi pääsee suorittamalla EA1- ja ensiapupäivystäjän kurssin sekä osallistumalla aktiivisesti ryhmän toimintaan. Ensiapuryhmään voi tulla kuka vain vapaaehtoistyöstä ja ensiaputoiminnasta kiinnostunut, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Alkuun voi tulla ensin tutustumaan ryhmän toimintaan. Ryhmään ovat uudet jäsenet tervetulleita!

Ensiapuryhmän vetäjänä toimii Heli Kiemunki. Jos kiinnostuksesi heräsi, niin ota yhteyttä Heliin puhelimitse 0408328924 tai sähköpostilla heliharju16@gmail.com. Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

Ensiapuryhmämme osallistuu myös Punaisen Ristin koordinoiman Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytystehtäviin https://vapepa.fi/. Viranomainen voi pyytää vapaaehtoisia tuekseen esimerkiksi kadonneen ihmisen etsintöihin tai tulipalossa kotinsa menettäneiden auttamiseen.

Voit ilmoittautua helposti mukaan vapaaehtoistoimintaan tekemällä profiilin ja kirjautumalla Oma Punainen Risti https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/.