Hupsis-päivystystietokanta koulutus 28.3.2015 PERUTTU

28.3.2015
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset

Aika: 28.3.2015 klo 11-15.00

Paikka: Piirin koulutustilat, Pohjoispuisto 2B, Pori.

Ilmoittautuminen; viimeistään 19.3. mennessä osoitteeseen satakunta@punainenristi.fi tai puh. 020 701 2820, 020 701 2829. Ilmoita samalla ruoka-aineallergiat

Hupsis-päivystystietokannan käyttö ja sen mahdollisuudet. Hupsis-tietokanta internetissä, johon voidaan lisätä näkyville tulevat päivystykset, joihin sitten ryhmään kuuluvat jäsenet voivat sivuston kautta käydä ilmoittautumassa. Tietokanta näyttää muun muassa päivystyksessä kokonaisuudessaan tarvittavien päivystäjien ja vielä puuttuvien päivystäjien määrän. Yhtenä piirteenä Hupsis mahdollistaa myös päivystyksen ns. ylibuukkauksen, eli kaikki halukkaat voivat ilmoittautua päivystykseen ja myöhemmin voidaan päättää päivystyksen lopullinen kokoonpano.

Koulutus sisältää peruskäytön kaikille + Hupsis–tukihenkilöille lisäkoulutuksen.

Paikalle toivotaan ainakin ea-ryhmäjohtajat ja ea-päivystysvastaavat.

Tukihenkilöksi alueellemme tarvitaan 2-3 henkeä. Tukihenkilölle on etu hyvistä taidoista tietojen käsittelystä ja innokkuudesta ja riittävästä aktiivisuudesta.

Koulututukseen tarvitaan mukaan kannettava tietokone langattomalla verkkoyhteydellä. Tietokone on edellytys koulutuksen toteutumiselle.