Miesten Ryhmä aloitti toimintansa Kaarlenkadun vastaanottokeskuksessa

"Miesten Ryhmä matkalla Suomen Urheilumuseoon"
"Kaarlenkadun vastaanottokeskuksen Miesten Ryhmä Suomen Urheilumuseossa"

Töölön osaston uusin vapaaehtoisaktiviteetti Helsingin Kaarlenkadun vastaanootokeskuksessa alkoi joulukuussa.

Vastaanottokeskuksen nuoremmille miesasiakkaille suunnattu Miesten Ryhmä kokoontuu alustavasti parillisina keskiviikkoina Kaarlenkadulla tai lähiympäristössä. Miesten Ryhmä pyrkii tarjoamaan vaihtelua vastaanottokeskuksen asiakkaiden arkeen kiinnostaviin teemoihin pureutuen. Aiheita joita Miesten Ryhmä käsittelee ovat erityisesti urheilu ja kulttuuri, painottuen suomalaisiin arjen ilmiöihin ja Helsingin nähtävyyksiin.

Joulukuussa ryhmä kokoontui kaksi kertaa. 3. joulukuuta 30 hengen ryhmä tutustui suomalaisuuteen katsomalla Teemu Selänteestä kertovan dokumenttielokuvan, Sel8nne. Toisella kokoontumiskerralla 17.12. ryhmä teki retken Suomen urheilumuseoon, jossa museo oli järjestänyt englanninkielisen opastuksen. Retkellä oli noin 10 osanottajaa.

Miesten ryhmässä on tällä hetkellä kaksi päävetäjää Janne Leskinen ja Adil Reyaz. Adilin Urdun taito on ollut suureksi hyödyksi erityisesti Afghanistanista kotoisin olevien henkilöiden kanssa.

Miesten Ryhmä kaipaa koko ajan uusia vapaaehtoisia! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse: sprmiestenryhma@gmail.com