Reddie Kids -kerho

Suomen Punaisen Ristin Reddie Kids -kerhot tarjoavat alakouluikäisille leikin lomassa mielekästä ja hauskaa tekemistä, hyödyllisiä taitoja ja ihmisyyttä puolustavia arvoja. Kerhoillat rakennetaan kolmen teeman, Punaisen Ristin, ensiavun ja moninaisuuden ympärille. Leikimme, askartelemme, harjoittelemme ensiapua ja retkeilemme - tervetuloa mukaan!
 
 
Reddie-kerho  Koilliskeskuksella
 
Alakoulaisten oma Reddie Kids -kerho kokoontuu 4.10. alkaen Linnainmaan Koilliskeskuksella, ryhmätila Mukulassa (Liikekatu 3) keskiviikkoisin klo 17.30-18.30. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa kerhosta messukyla@punainenristi.fi tai 045 8455 828/Pauliina Sillanpää
 
Kerho on jäsenille ilmainen ja muille 15 €/kausi. Ei-jäsenen kerhomaksu maksetaan SPR Messukylän osaston tilille IBAN FI 1257 3120 5105 6449. Merkitse viestiin “Reddie-kerho ja lapsen nimi”.
 
Lapsen Punaisen Ristin jäsenmaksu vuodeksi on 10 €/. Halutessasi voit liittää lapsesi jäseneksi netissä (valitse osastoksi Messukylä): https://www.punainenristi.fi/membership 
 
  • Ilmoita lapsesi hauskan ja hyödyllisen harrastuksen pariin!
  • Kerho käynnistyy 4.10. sillä varauksella, että löydämme kaksi kerho-ohjaajaa.
 
Haluatko kerhonohjaajaksi? Tule mukaan!
 
Kerhonohjaajiksi ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat nuoret ja aikuiset. Et välttämättä tarvitse aikaisempaa kerhonohjaajakokemusta tai osaamista Punaisesta Rististä, sillä koulutamme sinut tehtävään. 
 
Kerhon ohjaamisesta nuoret saavat arvostettua kokemusta ja aikuisillekin kerhotoiminta on antoisa harrastus, johon voi osallistua vaikka yhdessä omien lasten kanssa! Tule mukaan!