Syksyn toimintaa

mhsalmio
Kuvaaja: mhsalmio
"Syksyn kauniit värit"

Kaarinan osaston syksy on ollut täynnä tapahtumia.(Klikkaa kuvaa nähdäksesi koko kirjoituksen).Kaiken tämän ovat vapaaehtoisemme tehneet! Kiitos, monestikin sanottuna, tuntuu liian vaatimattomalta sanalta ilmaisemaan riittävän painokkaasti arvoa, jota vapaaehtoistemme toiminnalla on. Mutta siitäkin huolimatta: KIITOS, KIITOS; KIITOS! Jatketaan tästä yhdessä ja yhtä hyvällä sykkeellä.

Elokuussa paistelimme räiskäleitä Kaarinan iltatorilla, syyskuussa toteutimme Nälkäpäiväkeräyksen, lokakuussa osallistuimme Kaarinan hyvinvointi- ja harrastemessuille kahdella osastolla, marraskuussa järjestimme Punaisen Ristin toimintaa esittelevän rastitapahtuman Piispanlähteen yläkoulun oppilaille ja vielä ovat edessä Ystävätoiminnan myyjäiset.

Tapahtumien lisäksi on pyöritetty Ystävätoimintaa, Lähitupa on ollut auki viisi viikon arkipäivää, Terveyspiste on tarjonnut palvelujaa joka toinen viikko terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille nuorisotila Ampperissa.Kaiken tämän ovat vapaaehtoisemme tehneet!

Ja, kaikki uudet jäsenet: TERVETULOA mukaan toimintaan!