Osaston syyskokouksessa päätettiin toimintasuunnitelmasta vuodelle 2015 sekä valittiin luottamushenkilöitä

Ira Kantelinen
Kuvaaja: Ira Kantelinen
Ira Kantelinen
Kuvaaja: Ira Kantelinen

Järvenpään osaston syyskokous kokoontui yhdeksän osaston jäsenen voimin maanantaina 17.11. päättämään osaston tulevaisuudesta.

Toimintasuunnitelmasta vuodelle 2015 keskusteltiin pitkään, ja erityisesti toiminnan mittareita pohdittiin tarkasti. Osastossa aktiivisesti toimivaan ensiapu- ja valmiustoimintaan sekä nuorisotoimintaan päätettiin panostaa ja erityisesti toivotaan, että toimintaan mukaan saadaan uusia jäseniä. Myös osaston jäsenmäärän toivotaan kasvavan vähintään viidellä jäsenellä.

Tänä syksynä aloitettuun vanhusten kerhotoimintaan haetaan uusia vapaaehtoisia mm. järjestämällä ystävä- ja vapaaehtoistoiminnan peruskurssi Järvenpäässä. Lisäksi kehitetään koulu- ja oppilaitosyhteistyötä ja osallistutaan erilaisiin tapahtumiin.

Kokous esitti hallitukselle myös toiveen, että hallituksen päätöksistä tiedotetaan osaston aktiivijäseniä jatkossa entistä aktiivisemmin.

Osaston puheenjohtajana jatkaa Satu Vanhanen, ja varapuheenjohtajaksi valittiin Ira Kantelinen. Hallituksen jäseniksi valittiin uudelle kaudelle Antti Salonen ja Sara Heikkonen sekä uusina jäseninä Risto Närhi ja Pirjo Liippola. Hallituskauttaan jatkavat lisäksi Terhi Mäkeläinen ja Terhi Salonen. Osaston toiminnantarkastajaksi valittiin Riku Kalinen ja varalle Reijo Arokoski.

Kiitos kokoukseen osallistuneille ja erityiskiitokset menneistä vuosista hallitustyöskentelyn toistaiseksi jättäville Marita Virkille ja Saana Kanteliselle!