PROMO yhteinen osa Turussa

7. - 8.3.2015
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset

PROMO-koulutuksen yhteinen osa järjestetään 7.-8.3.2015 piiritoimistolla Turussa, os. Yliopistonkatu 24 A, 5.krs, Turku.

Mitä koulutus sisältää - ja maksaa?

Promo-koulutuksen yhteinen osa valmentaa vapaaehtoistoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen, esimerkiksi vapaaehtoisten ja ryhmien ohjaamiseen sekä projektien vetämiseen osastoissa. Kurssi on tarkoitettu kaikille vapaaehtoisille, joiden tehtävänä on ohjata ryhmiä tai organisoida vapaaehtoistoimintaa osastoissa.

Koulutus on valtakunnallinen ja sen kurssimaksu on 20 €/vrk sisältäen ruoan, koulutuksen ja materiaalit. Majoituskulut eivät sisälly kurssimaksuun. Sen sijaan matkakulut korvataan 40 € ylittävältä osalta julkisten kulkuneuvojen mukaan.

Mikä PROMO?

Promot ovat Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnan osaajia. He tuntevat järjestön, ohjaavat vapaaehtoisia ja organisoivat vapaaehtoistoimintaa paikallisten tarpeiden mukaan. Lue lisää PROMOista täältä.

Tule PROMOksi!

Toivottavasti innostuit ja olet varma että juuri sinusta tulee uusi motivoitunut ja motivoiva PROMO omaan osastoosi! Ota siis yhteyttä ensin omaan osastoosi - sillä Promo on nimenomaan osaston oma vapaaehtoinen - ja ilmoittaudu sen jälkeen piiritoimistoon Sirpalle (sirpa.lehtimaki(at)punainenristi.fi tai 020 701 2406) viimeistään ystävänpäivän aikaan eli 14.2.2015.

Tervetuloa!

Yhteistyössä OK-Opintokeskus