Kirjeen kirjoittamisen ilta

18.11.2014 17:00 - 20:00
Niklas Meltio
Kuvaaja: Niklas Meltio
Katja Lösönen
Kuvaaja: Katja Lösönen
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Tilaisusuus on maksuton
Järjestäjä: 
Katja Törmänen ja SPR Oulun piiri

Haluatko ilahduttaa jotakuta, joka olisi piristyksen tarpeessa? Tule kirjoittamaan kirje (tai vaikka monta) yksinäiselle vanhukselle tai opintojaan aloittavalle nuorelle, jaa kokemuksia tai elämän valopilkkuja kirjeen sivuilla.

 

Voit valita, haluatko kirjoittaa kirjeen vanhukselle vai nuorelle aikuiselle. Kirjeen tarkkaa vastaanottajaa emme tässä vaiheessa tiedä, eikä kirjeen lukija saa tietää sinusta enempää kuin haluat kertoa. Kirjeenvaihdon aloittamisesta tässä ei ole kyse, ja kirjeen voi allekirjoittaa pelkällä etunimellä tai nimimerkillä. Illan jälkeen toimitamme kirjeet eteenpäin yhteistyötahojen kautta - riittää, että sinä kirjoitat sen. Lämmöllä ja ajatuksella, ihmiseltä ihmiselle.

 

Kokoonnumme 18.11. klo 17-20 Punaisen Ristin Oulun piirin toimistolla (Uusikatu 22).  Paikalla on paperia ja kyniä, mutta luistavan lempikynänkin saat ottaa mukaan, tai jos haluat juuri tietynlaista paperia, tuo se mukanasi. Kirjekuoret saat paikan päältä. Kirjeen kirjoittamiseen virittää Katja Törmänen, kirjoittaja ja kirjeenkirjoittaja jo vuodesta 1978.

Tervetuloa!