Värikkäät syystapahtumat Tesomajärven rannalla ja Suomensaaressa

JS
Kuvaaja: JS
"SPR:n osasto pitkästä aikaa Tesoma-päivänä esillä "
JS
Kuvaaja: JS
"Nuoret lapsiperheet olivat kiinnostuneita meistä"
KS
Kuvaaja: KS
"Nokian EA-ryhmä oli mukana Suomensaaressa"
KS
Kuvaaja: KS
"Pävi ja Hannu kertoivat miten toimintaan pääsee mukaan"
KS
Kuvaaja: KS
"Suomensaaressa nähtiin erikoisia kulkuvälineitä !"

Kun alkuvuodesta 2014 entinen Harjun osasto liitettiin Lielahden osastoon, niin saimme "luvan näkyä" myös Tesoma-päivän tapahtumassa ja siellähän me olimme hyvässä seurassa paikallisten yhdistysten kanssa.  Tavoitteemme oli näkyä mutta myös hankkia Nälkäpäivä-kerääjiä, koska Tesoman alueella ei meidän "joukoissamme" ollut vanhastaan yhtään nimiä. Onnistuimme mukavasti koska ehdotukseemme suhtauduttiin niin positiivisesti. Nälkäpäivä herätti monissa vahvoja tunteita auttaa hädänalaisia. Hieman väsyneinä mutta kiitollisina keräsimme oman telttamme kasaan päivän lopuksi. ******

Viikkoa myöhemmin suuntasimme sitten Suomensaareen,  jonka olemme "valloittaneet" useasti aikaisemminkin.  Vanhojen tuttujen ohella oli mukava jutella uusien alueelle muuttaneiden kanssa. Kuten Tesomalla, niin jakamamme SPR:n punaiset ilmapallot värittivät tapahtumaa näkyvästi myös Suomensaaressa.

SPR:n Lielahden osaston toimintamalliin kuuluu yhteistyö muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Syystapahtumien pääorganisaattorit Setlementtiyhdistys Naapuri  Tesomalla ja Kansalaistalo Mansikkapaikka Lentävänniemessä tekevätkin  tärkeää ja kannatettavaa työtä alueen yhteisöllisuuden hyväksi !