Nälkäpäiväkeräys pyörähti käyntiin Järvenpäässä

Ira Kantelinen
Kuvaaja: Ira Kantelinen
Ira Kantelinen
Kuvaaja: Ira Kantelinen

Nälkäpäiväkeräys pyörähti käyntiin Järvenpäässä tänään torstaina.

Prisma-keskuksen keräyskeskuksella oli ajoittain jopa vipinää, kun vapaaehtoiset kerääjät hakivat tyhjiä lippaita ja palauttivat täysiä! Täältä on mahdollista vielä perjantaina ja lauantaina tulla hakemaan lipas vaikkapa tunniksi myös aivan ex tempore, jos kauppareissulla rupeaa siltä tuntumaan! Et tarvitse kokemusta Punaisesta Rististä, vain halun auttaa ja kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Kerääjiä oli myös K-Citymarketilla sekä kauniissa säässä kaupungilla. DanskeBankin Järvenpään konttorin työntekijät saivat viettää osan työpäivästään lipaskerääjinä kaupungilla ja samalla lahjoittajille tarjottiin mahdollisuutta tutustua uuteen MobilePay-palveluun, jos käteistä ei ole lippaaseen kilauttaa. 

Tänään myös briiffattiin Keudan ensimmäisen vuosikurssin matkailualan opiskelijoita huomista koitosta varten, heitä tulee ryhmä lipaskerääjiksi mm. rautatieaseman ja Prisman seutuville heti aamukahdeksasta eteenpäin! 

Lisää kuvia torstain keräyksestä on nähtävissä osaston facebook-sivulla https://www.facebook.com/media/set/?set=a.711641672258104.1073741846.116...