Kamavapaat 2014 lähestyy!

KAMAVAPAAT 2014 - Tule jakamaan kokemuksia muiden päihdetyötä tekevien vapaaehtoisten kanssa ympäri Suomen!

Kamavapaat -koulutustapahtuma järjestetään tänä vuonna 18.–19.10. Nurmijärvellä, Haukilammen kurssikeskuksessa (Haukilammentie 35).

Kamavapaat on päihdetyön vapaaehtoisille ja käytännön työntekijöille tarkoitetut koulutuspäivät. Ne toteutetaan saman rakenteisesti kuin valtakunnalliset päihde- ja mielenterveyspäivät, eli tasokkain luennoin ja työpajoin, korostaen kuitenkin käytännön läheisyyttä ja tiedon soveltamista käytäntöön. Kamavapaiden tavoitteena on edistää järjestöjen välistä yhteistyötä myös vapaaehtoisten keskuudessa sekä lisätä vapaaehtoisten tietämystä ja taitoja päihdeasioissa ja niihin liittyvissä muissa ilmiöissä.

Koulutus toteutetaan järjestöyhteistyönä. Suomen Punainen Risti vastaa koulutuksen kokonaisuuden koordinaatiosta ja tukee tapahtumaa taloudellisesti. Yhteistyökumppaneina vuoden 2014 Kamavapaissa ovat Youth Against Drugs ry, Kännikapina, Irti Huumeista ry, Music Against Drugs sekä Etelä-Suomen KRIS ry.

Osallistumishinnat:
*Täysihoidolla pe-su: jäsenet, opiskelijat:    60  €   / muut:  80  €
*Täysihoidolla la-su: jäsenet, opiskelijat:    40  €   / muut:  60  €
*Koulutus + ruokailut: jäsenet, opiskelijat:  20  €   / muut:  40  €

Tervetuloa mukaan jakamaan tietoutta ja kokemuksia sekä kouluttautumaan luentojen ja työpajojen merkeissä. Lisätietoja päivitetään lähiaikoina!

Lisätietoja: Eveliina Julkunen festarit@punainenristi.fi, p. 044 2938051