Oheisohjelma

Alejandro Lorenzo, 2012
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo, 2012

HELSINGIN JA UUDENMAAN PIIRI TOIVOTTAA TERVETULLEEKSI VÄRILOISTEEN KESKELLE

Teemana ja pukukoodina on tänä vuonna värit.

Perjantain iltaohjelmassa on piirien esittely. Toivomme, että jokainen piiri esittelee itsensä muille kokoukseen osallistujille luovia keinoja käyttäen. Esimerkiksi laulu, tanssi, pantomiimi, tai muu esitys. Esityksen kesto olisi hyvä olla noin 3-5 minuuttia.

Lauantaina oheisohjelmana iltapäivällä on rastirata, jossa osallistujat voivat kiertää sisällä ja ulkona olevia rasteja pienissä ryhmissä. Jokaisella rastilla on joku tehtävä, peli tai mahdollisuus saada uutta tietoa Punaisen Ristin eri toiminnoista. Jokaiselta rastilta saa myös leiman rastirata-korttiin ja eniten leimoja keränneet palkitaan.  Huomioithan siis, että pakkaat mukaasi myös ulkoiluun sopivat vaatteet!

Lauantain iltajuhlan pukukoodina on värit. Pukeutukaa siis väriteeman mukaan! Osallistujien olisi hyvä olla mahdollisimman erivärisiä keskenään tarkoittaen että jokainen osallistuja valitsee itselleen yhden värin (esim. sininen, punainen, keltainen) ja mielellään pukeutuu tähän samaan väriin päästä varpaisiin. Sopikaa vielä piirinne kesken jokin teitä yhdistävä asia, jonka perusteella tunnistatte toisenne, eli esimerkiksi jokaisella piirin jäsenellä on samantyyppinen hattu, huivi, koru tai muu asia joka kertoo, että kuulutte samaan piiriin.

Lauantain iltajuhlassa myös laulamme yhdessä lauluja, joita olette itse sanoittaneet uudelleen Punaisen Ristin teeman mukaisesti. Lähettäkää laulun sanat etukäteen sähköpostilla katriina.kallio@punainenristi.fi 30.9. mennessä. Mainitkaa viestissä alkuperäinen laulu, esimerkkinä Saku Sammakko.

Tervetuloa väriloisteeseen!