Käytännön asiat

Kokouksemme lähestyy ja on aika valmistautua innostavaan ja jännittävään kokousviikonloppuun!

Kokous järjestetään Helsingissä, Jollaksessa (osoite Jollaksentie 89, 00850 Helsinki), noin puolen tunnin matka Helsingin keskuksesta. Lisätietoa kokouspaikasta löytyy osoitteesta www.jollas.fi. Matkat Helsinkiin ja takaisin kotiin järjestää oma piirisi, mikäli sinulla on matkajärjestelyihin liittyviä kysymyksiä niin ole yhteydessä oman piirin työntekijään.

Kokous alkaa perjantaina 3.10 ilmoittautumisella klo 16.30 ja päivällisellä klo 17.30. Sunnuntaina kokous loppuu lounaaseen klo 12 jälkeen. 

Kokouksen majoitus on järjestetty kahden hengen huoneissa ja lattiamajoituksena instituutin tiloissa. Huoneissa on lakanat ja pyyhkeet talon puolesta, niitä ei tarvitse pakata mukaan. Jos nukut lattialla niin ota oma makupussi, makuualusta ja pyyhe mukaan sekä hyviä satuja jota voitte kertoa toisillenne ennen nukkumaanmenoa :)

Nuorten vuosikokouksen 2013 päätöksen mukaisesti lounas lauantaina ja sunnuntaina on kasvisruoka. Olemme huomioineet ne ruoka-ainerajoitukset ja allergiat jota olet ilmoittautumisen yhteydessä kertonut. Mikäli nyt huomaat, että olet unohtanut kertoa meille mahdollisesta ruoka-allergiasta niin lähetä heti sähköpostia osoitteeseen marjatta.andersson(a)redcross.fi.

Viikonlopun aikana istumme aika paljon kokoussalissa, joten ota mukavat vaatteet mukaan ja muistiinpanovälineet. Lauantaina pääsemme kaikki ULOS suorittamaan Punaisen Ristin rastirataa, lisää tietoa siitä seuraavassa luvussa. Ota lämpimät ja sateenkestävät vaatteet mukaan niin nautit täysin rastiradasta, mikäli syksyinen sää yllättää meidät. Mukaan tulee myös ottaa mahdolliset omat lääkkeet, hygieniatuotteet ja muuta kivaa mitä koet tarvitsevasi viikonlopun aikana.

Kokouksessa saa perjantaina ja lauantaina istua oman mielensä mukaan kokoussalissa. Sunnuntaina on mahdollista, että äänestetään. Vain viralliset edustajat äänestävät ja tulemme suorittamaan äänestyksen istualtaan. Ääntenlaskija seisoo tuolirivin vieressä ja äänestyslaatikko siirtyy viralliselta edustajalta toiselle rivissä. Tämä tarkoittaa, että sunnuntaina viralliset edustajat istuvat heille varatuille paikoille piireittäin. Tarkkailijat saavat istua muilla paikoilla miten itse haluaa.  

Kokouksen aikataulu, ohjelma ja esityslista sekä kaikki kokouksessa käsiteltävät paperit löytyvät vuosikokouksen linkistä "Kokouspaperit".

Muistathan, että Punaisen Ristin nuorisotapahtumat, kuten nuorten vuosikokous, ovat päihteettömiä, emme hyväksy alkoholia tai muita huumausaineita kokouksen aikana.

Miten minun pitää pukeutua lauantai-illan juhliin? Käy katsomassa linkistä "Oheisohjelma".

Piirit tulee valmistautua kokoukseen. Jokainen piiri raportoi perjantaina toiminnastaan ja edellisen vuoden aloitteiden toimeenpanosta omalta osaltaan.

Jokaisella piirillä on KOLME minuuttia aikaa esitellä toimintansa vuodesta 2013, tulemme käyttämään äänitorvea kun aika päättyy :) Saa käyttää powerpointia, maksimissaan YKSI kalvo ja se tulee lähettää etukäteen johanna.andersson(a)redcross.fi.

Piirejä pyydetään kertomaan

- miten viime vuoden nuorten vuosikokouksen aloitteet, ponnet ja haasteet on toteutettu omassa piirissä (hyväksytyt aloitteet liitteenä)
- mikäli piirissä on järjestetty nuorten foorumi (entinen piiriparlamentti) ja sen päätöksistä
- vuoden 2013 kohokohta piirissä
- muuta

Piirit esittelevät myös omat aloitteet ja ponnet lauantaina aamupäivällä (1-2 min/aloite).

Muistathan, että Punaisen Ristin nuorisotapahtumat, kuten nuorten vuosikokous, ovat päihteettömiä. Vuosikokouksen lounas lauantaina ja sunnuntaina tulee olemaan kasvisruoka (vuoden 2013 vuosikokous päätöksen mukaisesti).