Uutta ja vanhaa toimintaa SPR:n Järvenpään osastossa syyskuussa

Syyskuussa tapahtuu taas paljon!

Torstaina 4.9. starttaavat uudenlaiset kuukausi-illat! Näiden iltojen tarkoituksena on tarjota helppo tapa tutustua Punaiseen Ristiin tai johonkin tiettyyn mielenkiintoiseen aiheeseen sitoutumatta kuitenkaan esimerkiksi ryhmätoimintaan. Ensimmäisen kuukausi-illan aiheena on Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (www.vapepa.fi) ja siitä on kertomassa osaston ensiapuryhmän johtaja, valmiuskouluttaja Antti Salonen. 

Kuukausi-iltoihin toivotetaan tervetulleeksi koko perhe: lapsille järjestetään lastenhoitoa ja omaa ohjelmaa. Tietopaketin lisäksi ohjelmassa on aina tilaa keskustelulle sekä kahvittelua. Syksyn muut kuukausi-illat ovat 2.10., 6.11. ja 4.12., ja niiden aiheiksi on kaavailtu mm. lasten ensiapua ja humanitääristä oikeutta. 

Seuraava merkittävä tapahtuma on Operaatio Nälkäpäivä 18.-20.9. Nälkäpäivä-keräys järjestetään Järvenpäässä tuttuun tapaan Prisma-keskuksessa ja K-Citymarketissa. Infotilaisuus kerääjille järjestetään Danske Bankin Järvenpään konttorin tiloissa aivan keskustassa (Sibeliuksenkatu 18) tiistaina 16.9. klo 19 alkaen. Infotilaisuudessa on tarjolla kahvia ja pientä suolaista. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat kerääjät, aiempaa kokemusta Punaisen Ristin toiminnasta ei tarvita! Nälkäpäivän nettisivuilta www.nalkapaiva.fi voi käydä myös kurkkimassa ideoita, miten voisi tempaista keräyksen hyväksi esimerkiksi työ-, harrastus- tai kaveriporukalla. 

Lisäksi syyskuussa alkaa SPR:n kerho Kivipuiston palvelukeskuksessa. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki kahvitteluseurasta sekä yhteislaulusta ja tietokilpailuista kiinnostuneet! Kerho kokoontuu 23.9. alkaen joka toinen tiistai klo 15-16 Kivipuiston toisen kerroksen kerhotilassa. Kerhoa vetää Arja Nurmo ja sinne voi tulla ilman erillistä ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja: jarvenpaa@punainenristi.fi tai 0400-905253