SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoiset - osaava ja vahva tuki monelle

Korona on tuonut vapaaehtoistoimintaan monia muutoksia. SPR:n vahvuutena on kyky toimia sekä arjen auttajana että kriiseissä - valmistautuneena ja inhimillistä tukea tarjoten. Teemme yhteistyötä mm. viranomaisten, sosiaalitoimen ja terveyspalveluiden kanssa, jotta ihmiset saavat apua myös korona-aikana.  Samanaikaisesti luomme uusia palvelumuotoja - kuten ikäihmisten soittoringit.

Koronarokotuspisteissä tarvitaan opastajia - tule auttamaan muutamaksi tunniksi

Espoon sosiaali- ja terveystoimi vastaa koronarokotuksista alueellaan. Punaisen Ristin vapaaehtoiset ohjaavat rokotuksiin tulevia henkilöitä sekä auttavat rokotettujen jälkitarkkailussa.

  • Tule mukaan auttamaan rokotuspisteisiin Isoon Omenaan tai Metro Areenalle. Katso lisätietoja aikatauluista ja ilmoittautumisesta https://www.lyyti.fi/questions/a6f1367397.
  • Kun on olet ilmoittautunut, otamme sinuun yhteyttä, saat opastusta ja sovimme miten voit olla avuksi.
  • #KoronaVapaaehtoinen

..........................................................................................................................................

Sinulle sopiva toimintamuoto? 

  • Vapaaehtoisuuteen on monta polkua. Sujuvin tapa aloittaa vapaaehtoistoiminta on kirjautua Punaisen Ristin Oma -järjestelmään ja luoda oma profiili, katso tästä lisätietoja https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Profiilia on helppo päivittää jatkossa. 

SPR/Tapiolan osastossa on useita eri toimintaryhmiä, joista voit valita oman mielenkiintosi ja elämäntilanteesi mukaisia vapaaehtoistehtäviä.  Meiltä saat koulutusta ja opastusta valitsemaasi vapaaehtoistehtävään.    

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  auta meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Meillä on erilaisia tapahtumia ja kampanjoita, joihin voit tulla mukaan muutamaksi tunniksi tai yhdeksi päiväksi. 

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n valtakunnallisia ja paikallisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia näet kootusti tästä https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

Tervetuloa SPR/Tapiolan osaston kevätkokoukseen torstaina 15.4.2021 klo 18.30.
Kokouksen kesto noin yksi tunti.

Paikka on Itätuulentie 9 (ns. Tuulimäen väestönsuoja), Tapiola.
Tilassa huolehdimme turvaväleistä.

Ilmoittautuminen tapiola@punainenristi.fi tai miika.niissalo@iki.fi

Veren tarve on jatkuva. Espoossa luovuttaminen käy helposti.

Auta sinäkin ja varaa aika Ison Omenan veripalvelupisteen: https://www.ajanvaraus.fi/veripalvelu

Lähimmäisen tuki on tärkeää

Vapaaehtoiset opastavat ja ohjaavat. He myös helpottavat monen jännitystä tai pelkoa koronarokotuspisteissä.  Haluatko sinäkin tulla mukaan? 

Katso miten eri tavoin voit  osallistua https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/vapaaehtoiseksi-lahteminen-tuntui-luontevalta/.

Tapahtumat

6.4. - 21.5.2021
Sijainti:
Kurssikohtainen linkki, 02100, Espoo
12.4. - 31.5.2021
Sijainti:
Kauppamiehentie 6, 2 kerros, 02100, Espoo
12.4.2021 - 14.4.2021
Sijainti:
Verkkolinkki ilmoitetaan myöhemmin, 02770, Espoo