Tapiola

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoisuus on arjen lähimmäistyötä  - oman aikataulusi mukaan 

Tule mukaan aktiivisten vapaaehtoisten toimintaverkostoon. SPR/Tapiolan osastossa on useita eri toimintaryhmiä, joissa voit valita oman mielenkiintosi ja elämäntilanteesi mukaisia vapaaehtoistehtäviä.  Katso lisätietoja vasemmalla olevista linkeistä. 

Juuri nyt haemme uusia osaajia mm. viestintään, ystävätoimintaan ja läksyhelppiin. Katso lyhyet kuvaukset ja kysy lisää: https://rednet.punainenristi.fi/node/4872 .

Haluatko osallistua vain kertaluonteisiin tapahtumiin? Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  auta meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Vuosittain pidettävä Nälkäpäiväkeräys on yksi tapahtuma, johon voit osallistua muutaman tunnin tai kokonaisen päivän. Pienellä teolla on suuri merkitys, kun kohdistamme keräysvaroja eri kohteisiin.

Lähimmäisen henki voi olla pienestä kiinni. SPR:n Veripalvelulla on toimisto Matinkylässä kauppakeskus Isossa Omenassa. Toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin. Meillä on jatkuva tarve verenluovuttajista - poikkea sisään!

Tarvitsetko ensiapupäivystystä tapahtumaasi Espoon alueella?  Päivystämme ja autamme eri  tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

Ota rohkeasti yhteyttä ja rekisteröidy Oma Punainen Risti -sivulla mukaan toimintaamme. 

Uutiset

Ystävävälittäjä Marika Nyman Iltalehden haastattelussa 

Iltalehti kertoo monesta näkökulmasta ystävätarpeista, ystävyyden vaalimisesta ja ystävätoiminnan eri muodoista.

Koulutus on tarkoitettu osastojen vastuuhenkilöille eli hallitusten jäsenille, toimintaryhmien vetäjille ja muille vastuutehtävissä toimiville.

Muistisairaudet ja mielenterveyden haasteet kiinnostivat laajasti, kun ystävävapaaehtoiset kokoontuivat aamuseminaariin Tapiolaan 8.2.2020.

Mukana oli lähes 40 vapaaehtoista kuuntelemassa asiantuntijoiden näkemyksiä. Monet kuulijoista toivoivat jatkoseminaaria mielenterveysteemalla. Pyrimme järjestämään seminaarin vielä tänä keväänä ja lähetämme kutsun kaikille osallistujille! 

T. ystävä- ja vapaaehtoisvälityksen tiimi

Tapahtumat

14.1.2020 - 12.5.2020
Sijainti:
Länsituulentie 1 A 3. kerros, 02100, Espoo
28.3.2020
Sijainti:
Kauppamiehentie 6, 2. kerros, 02100, Espoo
31.3.2020
Sijainti:
Terveyskuja 2, 02070, Espoo