Tapiola

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoimintaan 

Punaisen Ristin Tapiolan osasto tarjoaa monia mahdollisuuksia vapaaehtoistyöstä tai uudesta harrastuksesta kiinnostuneelle. Jäsenkirjeemme sivun alaosassa kertoo toiminnastamme. Voit valita oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan ryhmän, jonka toiminta sopii sinulle parhaiten. Vaihtoehtoja ovat esim. ensiapu- ja valmiustoiminta, vapaaehtoisystävyys,  kertaluonteinen saattaja-apu,  lapsien tukeminen läksyhelpissä tai osallistuminen monikulttuurisuustoimintaan.

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi,  voit liittyä Punaisen Ristin jäseneksi Tapiolan osastoon ja näin auttaa meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme.  Joka vuotinen Nälkäpäiväkeräys on myös yksi tapahtuma, johon voit osallistua muutaman tunnin tai kokonaisen päivän. Pienellä teolla on suuri merkitys, kun kohdistamme keräysvaroja eri kohteisiin.

Lähimmäisen henki voi olla pienestä kiinni. Punaisen Ristin Veripalvelulla on pysyvä veripalvelutoimisto Matinkylässä kauppakeskus Isossa Omenassa. Toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin ja meillä on jatkuva tarve verenluovuttajista.

Tarvitsetko ensiapupäivystystä tapahtumaasi Espoon alueella? Tapiolan osasto tuottaa ensiapupäivystyspalveluita Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

Ota rohkeasti yhteyttä ja rekisteröidy Oma Punainen Risti -sivulla mukaan toimintaamme. 

Uutiset

Syksyn 2019 Nälkäpäivä-keräyksessä sinunkin apusi on tärkeää. Tule mukaan lipaskerääjäksi vaikka vain tunniksi. Keräyspisteemme ovat Isossa Omenassa ja Tapiolassa.

Katso lisätietoja https://rednet.punainenristi.fi/node/4870.

"Olen aina pitänyt vapaaehtoistyötä loistavana keinona tuottaa hyvää niin tekijälleen kuin saajalle. Erityisen hyvä keino se on suomalaisessa ikääntyvässä yhteiskunnassa, jossa toiset kokevat jäävänsä vaille huolta ja toiset vaille virikkeitä ja merkityksellistä tekemistä. Match made in heaven" toteaa tutkimusjohtaja Pasi Huovinen Taloustutkimuksesta. 

MarjaS
Kuvaaja: MarjaS

SPR ja nykytaiteen museo Kiasma ovat aloittaneet yhteistyön, joka keskittyy erityisesti ystävätoiminnan merkitykseen ja arvostukseen

Tapahtumat