Tapiola

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoisuus on arjen lähimmäistyötä  - oman aikataulusi mukaan 

SPR/Tapiolan osasto on aktiivisten vapaaehtoisten toimintaverkosto, jossa voit valita oman mielenkiintosi ja elämäntilanteesi mukaisia vapaaehtoistehtäviä. Tämän sivun vasemmalla puolella olevasta valikosta näet eri toimintamuotomme. Jäsenkirjeemme (ks. liite) kertoo lisää toiminnastamme. 

Haemme uusia osaajia ja tekijöitä verkostoomme. Tule mukaan ja vaikuta vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen ja merkitykseen ihmisten arjessa, lisätietoja avoimista vapaaehtoistehtävistämme: https://rednet.punainenristi.fi/node/4872 .

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi,liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  auta meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Vuosittain pidettävä Nälkäpäiväkeräys on yksi tapahtuma, johon voit osallistua muutaman tunnin tai kokonaisen päivän. Pienellä teolla on suuri merkitys, kun kohdistamme keräysvaroja eri kohteisiin.

Lähimmäisen henki voi olla pienestä kiinni. SPR:n Veripalvelulla on pysyvä veripalvelutoimisto Matinkylässä kauppakeskus Isossa Omenassa. Toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin ja meillä on jatkuva tarve verenluovuttajista. Poikkea sisään!

Tarvitsetko ensiapupäivystystä tapahtumaasi Espoon alueella? Tapiolan osasto tuottaa ensiapupäivystyspalveluita Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

Ota rohkeasti yhteyttä ja rekisteröidy Oma Punainen Risti -sivulla mukaan toimintaamme. 

Uutiset

Läksyhelpissä nuori koululainen saa tukea ja opastusta. Katso uudet aikataulut ja paikat keväällä 2020 tästä linkistä https://rednet.punainenristi.fi/node/4871

Tule mukaan vapaaehtoisverkostoomme

Haemme uusia voimia ja osaajia vaapaaehtoiseksi Espoon ystävävälitykseen ja Tapiolan osaston  toimintaryhmiin. Voit valita oman kiinnostuksesi, elämäntilanteesi ja taitojesi mukaisen vapaaehtoistehtävän. Avoimia tehtäviämme ovat mm.

Tuntematon
Kuvaaja: Tuntematon

Ei se,
miltä me näytämme,
eikä se,
mitä me aikaan saamme,
merkitse
sen rinnalla
mitään,
mitä me olemme
toinen
toisellemme.
(Marleena Ansio)

Tapiolan osasto toivottaa kaikille vapaaehtoisille, yhteistyötahoille, SPR-ystäväasiakkaille ja osaston väelle levollista Joulua ja iloista Uutta Vuotta!

Tapahtumat

14.1.2020 - 12.5.2020
Sijainti:
Länsituulentie 1 A 3. kerros, 02100, Espoo
28.1.2020
Sijainti:
Siltakatu 11, 02760, Espoo
8.2.2020
Sijainti:
Kauppamiehentie 6, 2. kerros, 02100, Espoo