SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoistoimintaa oman elämäntilanteesi mukaan

Vapaaehtoisuus on harrastus, joka innostaa, palkitsee ja rakentaa uusia ystävyyksiä. Kun pohdit vapaaehtoistoiminnan aloittamista, mietit ehkä mitä osaat, mitä arvoja sinulla on, miten paljon haluat tai voit käyttää aikaasi vapaaehtoisuuteen. Kaikki tärkeitä ja valintaasi vaikuttavia asioita.

SPR:ssä voit valita sen vapaaehtoistoiminnan muodon, joka sopii omaan elämäntilanteeseesi. Me koulutamme, opastamme ja toimimme yhdessä. Auttajien verkostomme on laaja ja monessa mukana.

Miten mukaan vapaaehtoistoimintaan?

Tämän sivun vasemmalla puolella on valikko, josta näet  toimintamuotojamme. Lyhyet kuvaukset kertovat mitä teemme, mutta parhaan tiedon saat, kun otat rohkeasti yhteyttä yhteyshenkilöihin, joiden nimet kerromme jokaisen toimintaryhmän kohdalla.  

Koronarokotuspisteiden vapaaehtoisille iso kiitos

Kiitämme kaikkia Espoon koronarokotuspisteiden toimintaan osallistuneita vapaaehtoisia. Teidän apunne edisti rokotusten sujuvaa ja turvallista toteutusta. Toivottavasti haluatte jatkaa vapaaehtoistoimintaa kanssamme jossakin toisessa muodossa. 

Liity jäseneksi - sekin on tapa auttaa

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Olet myös tervetullut mukaan kertaluonteisiin tapahtumiin tai kampanjoihin.  

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n valtakunnallisia ja paikallisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia näet kootusti tästä https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

Hätäapukeräys Myanmarin auttamiseksi 9.6.–16.6.2021  – tule lipaskerääjäksi Ainoaan/Tapiola tai Isoon Omenaan/Matinkylä

Sadattuhannet ihmiset tarvitsevat välitöntä apua ja pääsyn terveyspalveluihin Myanmarissa, jossa poliittiset jännitteet ovat aiheuttaneet väkivaltaa ja levottomuutta.  

Sirius-kerhon tiistai-tapaamiset jatkuvat syksyllä 2021

Katso tarkempi ohjelma ja aikataulutiedot https://rednet.punainenristi.fi/node/4868

Vapaaehtoistoimintaan osallistuu jopa 47 % suomalaista

Vapaaehtoisuus on monimuotoista ja siihen osallistuvat entistä laajemmin myös nuoret ja miehet. Moni vapaaehtoinen tai sellaiseksi aikova toivoo enemmän tietoa eri mahdollisuuksista ja joustoa vapaaehtoistyön tekemiseen. Osalla oma elämäntilanne rajaa tekemisen kertaluonteisiin tapahtumiin tai keräyksiin. Toiset taas voivat sitoutua pidempiaikaisesti esim. ystävätoimintaan. 

Tapahtumat

27.5. - 22.10.2021
Sijainti:
Kurssikohtainen linkki, 02100, Espoo
27.5. - 26.11.2021
Sijainti:
Tapahtumakohtainen, 02100, Espoo