SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi, vapaaehtoinen@spr-tapiola.org

Sinullakin on vapaaehtoisen taitoja 

Vapaaehtoistoiminta on mukava harrastus, joka tarjoaa monia uusia polkuja hyödyntää omia taitoja ja oppia uutta.  Auttajien verkostossamme saat tukea, koulutusta ja opastusta.  

Ota rohkeasti yhteyttä tällä sivulla kerrottujen toimintaryhmien yhteyshenkilöihin.  Voit tulla mukaan tutustumaan eri ryhmien toimintaan ja sopia jatkosta sen jälkeen.

SPR:n Oma Punainen Risti on vapaaehtoisten portaali, jossa on tietoa koulutuksista ja johon  on hyvä  rekisteröityä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Tietoja ei jaeta SPR:n ulkopuolisille tahoille. 

..........................................................................................................................

SPR-jäsenyys on tärkeä tuki toiminnallamme 

Jos aikasi tai voimasi eivät riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon. Autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme.  Jäsenä voit osallistua SPR-koulutuksiin veloituksetta. 

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa. Välitämme tarvittaessa pyynnöt myös muille SPR- ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Tervetuloa vapaaehtoiseksi. Yhdessä olemme vahvempia ja aina heikompien puolella. 

Uutiset

Ensiaputaitojen tarve voi yllättää  - ota vinkit haltuun.

Liitteen ohje kannattaa tulostaa ja pitää esillä vaikkapa mökillä. Ohjeessa kerromme käytännönläheiset vinkit ensiaputaitoihin. Ne voivat pelastaa monelta harmilta.  Jaa vinkit myös  lähipiirillesi. 

Pikavinkit:

Siriuskerho on maksuton ikäihmisten kerho Tapiolassa

Tule mukaan olitpa uusi tai jo tuttu kerhon jäsen. Kokoonnumme pari kertaa kuukaudessa Tapiolan Palvelukeskuksessa, katso tarkempi syksyn 2023 aikataulu ja ohjelma tästä https://rednet.punainenristi.fi/node/4868

Tapaamisiin Siriuskerhossa 

T. Sirkku Dölle, kerhon vetäjä 

Ystävävälitys palvelee vapaaehtoisia ja SPR-asiakkaita