Tapiola

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoisuus on arjen lähimmäistyötä  - oman aikataulusi mukaan 

SPR/Tapiolan osasto on aktiivisten vapaaehtoisten toimintaverkosto, jossa voit valita oman mielenkiintosi ja elämäntilanteesi mukaisia vapaaehtoistehtäviä. Tämän sivun vasemmalla puolella olevasta valikosta näet eri toimintamuotomme. Jäsenkirjeemme (ks. liite) kertoo lisää toiminnastamme. 

Haemme uusia osaajia ja tekijöitä verkostoomme. Tule mukaan ja vaikuta vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen ja merkitykseen ihmisten arjessa, lisätietoja avoimista vapaaehtoistehtävistämme: https://rednet.punainenristi.fi/node/4872 .

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi,liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  auta meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Vuosittain pidettävä Nälkäpäiväkeräys on yksi tapahtuma, johon voit osallistua muutaman tunnin tai kokonaisen päivän. Pienellä teolla on suuri merkitys, kun kohdistamme keräysvaroja eri kohteisiin.

Lähimmäisen henki voi olla pienestä kiinni. SPR:n Veripalvelulla on pysyvä veripalvelutoimisto Matinkylässä kauppakeskus Isossa Omenassa. Toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin ja meillä on jatkuva tarve verenluovuttajista. Poikkea sisään!

Tarvitsetko ensiapupäivystystä tapahtumaasi Espoon alueella? Tapiolan osasto tuottaa ensiapupäivystyspalveluita Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

Ota rohkeasti yhteyttä ja rekisteröidy Oma Punainen Risti -sivulla mukaan toimintaamme. 

Uutiset

Älä ole jouluna yksin – tule vapaaehtoistemme järjestämään joulukahvilaan. Veloitukseton kahvilamme on auki kaikille seuraa kaipaaville. Luvassa on kahvittelun ja jouluisen tunnelman lisäksi leppoisaa yhdessäoloa.

Lahjakortti tuo moneen perheeseen jouluiloa.

Tapiolan osasto jakaa tänäkin vuonna yhdessä MLL:n kanssa jouluisia ruokalahjakortteja.

Kortin saavat perheet valitaan yhdessä mm. Espoon sosiaali- ja perhetoimen sekä seurakuntien kanssa.  Lisätietoja https://www.punainenristi.fi/hyva-joulumieli

Kansalaisareena viettää Vapaaehtoisten viikkoa 29.11.–5.12. 2019 kansainvälisen Vapaaehtoisten päivän alla. Sinäkin voit osallistua viikon tapahtumiin, joista poimimme pari esimerkkiä:

Tapahtumat

1.11.2019 - 27.12.2019
Sijainti:
Soukankuja 3, 02360, Espoo
28.1.2020
Sijainti:
Siltakatu 11, 02760, Espoo