SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi, vapaaehtoinen@spr-tapiola.org

Sinullakin on vapaaehtoisen taitoja 

Vapaaehtoistoiminta ei vaadi erityistaitoja. SPR kouluttaa ja opastaa mukaan valitsemaasi toimintaan.  Opit uusia taitoja ja tutustut verkostomme sekä vapaaehtoisiin että SPR-asiakkaisiin.  Vapaaehtoisena toimit oman elämäntilanteesi mukaan.  

Aloita ottamalla yhteyttä tällä sivulla kerrottuihin toimintaryhmiin/yhteyshenkilöihin. Kerro mikä toiminta kiinnostaa sinua.   SPR:n Oma Punainen Risti on vapaaehtoisten portaali, johon on hyvä  rekisteröityä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Tietoja ei jaeta SPR:n ulkopuolisille tahoille. 

..........................................................................................................................

SPR-jäsenyys on tärkeä tuki toiminnallamme 

Jos aikasi tai voimasi eivät riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon. Autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme.  Jäsenä voit osallistua SPR-koulutuksiin veloituksetta. 

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa. Välitämme tarvittaessa pyynnöt myös muille SPR- ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

CinemaMondo tarjoaa Punaisen Ristin vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille ilmaisen ennakkonäytöksen. Ota ystäväsi mukaan!

Tällä kertaa elokuvana on draama Kaunis Aamu. Lisätietoja elokuvasta: https://cinemamondo.fi/kaunis-aamu/

Tapiolan osaston ensiapuryhmässä voit harjoitella ensiapua

Tiesithän, että ryhmässämme voit harjoitella ensiapua veloituksetta? Olet tervetullut mukaan millaisella osaamistasolla tahansa.

Seuraavat ryhmäillat ovat kello 18-20, Tuulimäen väestönsuojassa (Itätuulenkuja 9, Tapiola):

❤️ 7.3. Hengitysvaikeudet

SuomiKamu-koulutukset jatkuvat torstaina 23.3.2023 klo 17-20

Maahanmuuttajataustaiset henkilöt ja perheet ottavat mielellään suomalaisen SPR-ystävän. SPR kouluttaa tähän toimintaan 3 tunnin lyhytkurssilla.

Etsimme vapaaehtoiseksi ilmoittautuneille sopivan maahanmuutajaystävän tai ystäväperheen yhteistyössä Espoon ja Kaunaisten maahanmuuttajapalveluiden kanssa. Toivomme, että olet täysi-ikäinen ja voit sitoutua toimintaan vähintään kuuden kuukauden ajaksi.