SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoisena opit uusia taitoja ja tutustut erilaisiin ihmisiin

Vapaaehtoisuus on harrastus, joka innostaa, palkitsee ja rakentaa uusia ystävyyksiä. Kun pohdit vapaaehtoistoiminnan aloittamista, mietit ehkä mitä osaat, mitä arvoja sinulla on, miten paljon haluat tai voit käyttää aikaasi vapaaehtoisuuteen. Kaikki tärkeitä ja valintaasi vaikuttavia asioita.

SPR:ssä voit valita sen vapaaehtoistoiminnan muodon, joka sopii omaan elämäntilanteeseesi. Me koulutamme, opastamme ja toimimme yhdessä. Auttajien verkostomme on laaja ja monessa mukana.

Miten mukaan vapaaehtoistoimintaan?

Vasemmalla olevista linkeistä näet eri toimintamuotojamme. Valitse oman kiinnostuksesi mukainen ryhmä ja ota suoraan yhteyttä yhteyshenkilöihimme. Voit myös luoda oman profiilin vapaaehtoisten porttaaliin https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Tietoja ei jaeta SPR:n ulkopuolisille tahoille.  Profiilisi perusteella otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme miten edetä.

Jäsenkirje 2021 kertoo monipuolisesta toiminnastamme 

Jäsenkirjeemme 2021 on tiivistetty kuvaus Tapiolan osaston eri toimintaryhmistä ja käytännön tietoa ryhmissä toimimisesta. 

  • Mikä vapaaehtoistoiminnassa innostaa ja kannustaa osastomme puheenjohtajaa Miikaa? Jäsenkirjeessä hän kertoo useita näkökulmia ja kokemuksia.
  • Ystävä- ja vapaaehtoistoimintamme on laajaa ja ystävätarve on kasva.  Moni ikäihminen ja/tai yksin asuva vanhus toivoo ulkoilu- ja juttuseuraa. Vapaaehtoisystävänä tapaat nimettyä SPR-asiakasystävääsi 2-3 kertaa kuukaudessa.
  • Tiina ja Maija puolestaan kertovat millaista oli toimia koronavapaaehtoisena, auttaa ja tukea rokotuspisteissä. 
  • Ensiapuryhmämme toiminnasta saat hyvän tietopaketin ryhmänjohtaja Maijan haastattelussa.  

..................................................................................................................................

Jäsenyys on tärkeä tapa auttaa 

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Olet myös tervetullut mukaan kertaluonteisiin tapahtumiin tai kampanjoihin.  

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n valtakunnallisia ja paikallisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia näet kootusti tästä https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

Etänä pidettävä suuri koulutuspäivä tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua SPR:n vapaaehtoistoimintaan.

Valitse itsellesi mieluisin koulutusmoduli/teema. Voit osallistua yhteen tai useampaan moduliin oman aikataulusi mukaan. Katso lisätietoja ja ilmoittaudu viimeistään 7.10.2021 https://rednet.punainenristi.fi/node/63175

Jäsenkirjeemme 2021 on julkaistu. Tutustu monipuoliseen ja aktiiviseen Tapiolan osaston toimintaan.  

Lue miten vapaaehtoiset kertovat omasta innostuksestaan vapaaehtoisuuteen. 

Jäsenkirjeessä on myös eri toimintaryhmiemme yhteystiedot. Olipa kiinnostuksesi mikä vapaaehtoistehtävä tahansa, ota suoraan yhteyttä yhteyshenkilöihimme ja saat parhaat tiedot miten tulla mukaan toimintaamme. Tapaamisiin mukavan harrastuksen parissa!

Tervetuloa mukaan syksyn Nälkäpäiväkeräykseen 23. - 25.9.2021

Katso miten osallistua ja ilmoittautua https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/11635.

Ota kaverisi seuraksi. Yhdessä autatte enemmän.  Pari tuntiakin riittää.

Tapahtumat

4.11.2021
Sijainti:
Kauppamiehentie 6, 2. kerros, 02100, Espoo