SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoistoimintaa oman elämäntilanteesi mukaan

Vapaaehtoisuus on harrastus, joka innostaa, palkitsee ja rakentaa uusia ystävyyksiä. Kun pohdit vapaaehtoistoiminnan aloittamista, mietit ehkä mitä osaat, mitä arvoja sinulla on, miten paljon haluat tai voit käyttää aikaasi vapaaehtoisuuteen. Kaikki tärkeitä ja valintaasi vaikuttavia asioita.

SPR:ssä voit valita sen vapaaehtoistoiminnan muodon, joka sopii omaan elämäntilanteeseesi. Me koulutamme, opastamme ja toimimme yhdessä. Auttajien verkostomme on laaja ja monessa mukana.

SRP/Tapiolan sivuilla kerromme eri toimintamuodoistamme (ks. valikko vasemmalla). Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan. 

Koronarokotuspisteiden vapaaehtoisille iso kiitos

Kiitämme kaikkia Espoon koronarokotuspisteiden toimintaan osallistuneita vapaaehtoisia. Vielä autamme muutaman viikon. Uusia vapaaehtoisia emme enää kouluta tähän toimintaan.  Näin vapaaehtoiset kertovat omasta toiminnastaan: https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/vapaaehtoiseksi-lahteminen-tuntui-luontevalta/ . 

Liity jäseneksi - sekin on tapa auttaa

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Olet myös tervetullut mukaan kertaluonteisiin tapahtumiin tai kampanjoihin.  

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n valtakunnallisia ja paikallisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia näet kootusti tästä https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

Tervetuloa SPR/Tapiolan osaston kevätkokoukseen torstaina 15.4.2021 klo 18.30.
Kokouksen kesto noin yksi tunti.

Paikka on Itätuulentie 9 (ns. Tuulimäen väestönsuoja), Tapiola.
Tilassa huolehdimme turvaväleistä.

Ilmoittautuminen tapiola@punainenristi.fi tai miika.niissalo@iki.fi

Veren tarve on jatkuva. Espoossa luovuttaminen käy helposti.

Auta sinäkin ja varaa aika Ison Omenan veripalvelupisteen: https://www.ajanvaraus.fi/veripalvelu

Lähimmäisen tuki on tärkeää

Vapaaehtoiset opastavat ja ohjaavat. He myös helpottavat monen jännitystä tai pelkoa koronarokotuspisteissä.  Haluatko sinäkin tulla mukaan? 

Katso miten eri tavoin voit  osallistua https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/vapaaehtoiseksi-lahteminen-tuntui-luontevalta/.

Tapahtumat

12.4. - 28.5.2021
Sijainti:
Tapahtumakohtainen, 02100, Espoo
6. - 31.5.2021
Sijainti:
Kurssikohtainen linkki, 02100, Espoo
22.5.2021
Sijainti:
Etäkurssi, 12345, Verkossa