SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Auttajien tarve kasvaa 

Korona on tuonut vapaaehtoistoimintaan monia muutoksia. SPR:n vahvuutena on kyky toimia sekä arjen auttajana että kriiseissä - valmistautuneena ja inhimillistä tukea tarjoten. Teemme yhteistyötä mm. viranomaisten, sosiaalitoimen ja terveyspalveluiden kanssa, jotta ihmiset saavat apua myös korona-aikana.  Samanaikaisesti luomme uusia palvelumuotoja - kuten ikäihmisten soittoringit.

SPR hakee vapaaehtoisia koronarokotuspisteiden tukihenkilöiksi Espoossa

Espoon sosiaali- ja terveystoimiala vastaa koronarokotuksista alueellaan. Punainen Risti koordinoi Espoossa vapaaehtoisten antamaa tukea rokotuksiin liittyen.  Vapaaehtoiset ohjaavat rokotuksiin tulevia henkilöitä sekä auttavat rokotettujen jälkitarkkailussa.

  • Tule auttamaan koronarokotuspisteisiin

Katso lisätietoja ilmoittautumislinkistä https://www.lyyti.fi/questions/a6f1367397. - Kaikki mahdolliset vapaaehtoiset haastatellaan ja opastetaan erikseen Kun olet ilmoittautunut mukaan, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme jatkosta.

..........................................................................................................................................

Vapaaehtoisena voit osallistua sinulle parhaiten sopivaan toimintaan

  • Sujuvin tapa aloittaa vapaaehtoistoiminta on kirjautua Punaisen Ristin Oma -järjestelmään ja luoda oma profiili, katso tästä lisätietoja https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Profiilia on helppo päivittää jatkossa. 

SPR/Tapiolan osastossa on useita eri toimintaryhmiä, joista voit valita oman mielenkiintosi ja elämäntilanteesi mukaisia vapaaehtoistehtäviä. Jäsenkirjeemme 2020 kertoo aktiivisesta toiminnastamme, johon olet tervetullut mukaan.    

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  auta meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Meillä on erilaisia tapahtumia ja kampanjoita, joihin voit tulla mukaan muutamaksi tunniksi tai yhdeksi päiväksi. 

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n valtakunnallisia ja paikallisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia näet kootusti tästä https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

"Poikkeuksellinen aika ja koronarajoitukset ovat lisänneet yksinäisyyttä, joka pitkittyessään lisää vakavia haittoja" näin kertoo 9.2.2021 julkaistu Helsingin Sanomien artikkeli, joka perustuu SPR:n tekemään tutkimukseen.

Lue lisää tästä https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007791667.html

Tule mukaan ystävävapaaehtoisten toimintaan Espoossa.  Kaikki toiminta mitoitetaan oman elämäntilanteesi mukaan. Ota yhteyttä vapaaehtoinen@spr-tapiola.org - me kerromme lisää.

Espoon sosiaali- ja terveystoimi vastaa koronarokotuksista alueellaan. SPR koordinoi  vapaaehtoisten antamaa tukea rokotuspisteissä.  Vapaaehtoiset ohjaavat rokotuksiin tulevia henkilöitä sekä auttavat rokotettujen jälkitarkkailussa.

Mahtuuko kalenteriisi vapaaehtoiskurssi tai kaksi?

Katso monipuolisesta tarjonnastamme sinulle sopiva ja tule mukaan etäkurssillemme. Maksutta. https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/8914  ja http:// https://rednet.punainenristi.fi/node/61580

Kussin jälkeen päätät itse mihin toimintaan haluat osallistua ja miten paljon voit käyttää siihen aikaa. 

 

Tapahtumat

26.1. - 21.5.2021
Sijainti:
Tapahtumakohtainen, 02100, Espoo
1.2. - 31.5.2021
Sijainti:
Kauppamiehentie 6, 2 kerros, 02100, Espoo
1.3. - 9.4.2021
Sijainti:
Kurssikohtainen linkki, 02100, Espoo