SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoistoimintaa oman elämäntilanteesi mukaan

Vapaaehtoisuus on harrastus, joka innostaa, palkitsee ja rakentaa uusia ystävyyksiä. Kun pohdit vapaaehtoistoiminnan aloittamista, mietit ehkä mitä osaat, mitä arvoja sinulla on, miten paljon haluat tai voit käyttää aikaasi vapaaehtoisuuteen. Kaikki tärkeitä ja valintaasi vaikuttavia asioita.

SPR:ssä voit valita sen vapaaehtoistoiminnan muodon, joka sopii omaan elämäntilanteeseesi. Me koulutamme, opastamme ja toimimme yhdessä. Auttajien verkostomme on laaja ja monessa mukana.

Miten mukaan vapaaehtoistoimintaan?

Tämän sivun vasemmalla puolella on valikko, josta näet  toimintamuotojamme. Lyhyet kuvaukset kertovat mitä teemme, mutta parhaan tiedon saat, kun otat rohkeasti yhteyttä yhteyshenkilöihin, joiden nimet kerromme jokaisen toimintaryhmän kohdalla.   Voit myös luoda oman profiilin vapaaehtoisten portaaliin https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Tietoja on helppo päivittää, eikä niitä jaeta SPR:n ulkopuolisille tahoille. 

Koronarokotuspisteiden vapaaehtoisille iso kiitos

Kiitämme kaikkia Espoon koronarokotuspisteiden toimintaan osallistuneita vapaaehtoisia. Teidän apunne edisti rokotusten sujuvaa ja turvallista toteutusta. Toivottavasti haluatte jatkaa vapaaehtoistoimintaa kanssamme jossakin toisessa muodossa. 

Liity jäseneksi - sekin on tapa auttaa

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Olet myös tervetullut mukaan kertaluonteisiin tapahtumiin tai kampanjoihin.  

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n valtakunnallisia ja paikallisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia näet kootusti tästä https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

  Tule mukaan tunniksi tai useammaksi.

  Nälkäpäiväkeräyksella autamme hädänalaisia sekä Suomessa että maailmalla.

  Katso tarkemmat tiedot keräyspisteistä ja ilmoittaudu mukaan samantien

  https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/11635.

  Kiitos, kun välität.

 

Auttajien ja autettavan turvallisuus ohjaa toimintaamme

Apumme on erityisen tärkeää ihmisille, joita koronatilanteen seuraukset koskettavat eniten. On tärkeää, että Punaisen Ristin auttamistyö pysyy käynnissä, apua tarvitsevat saavat apua ja auttamisvalmiutemme säilyy hyvänä. Kaikessa toiminnassa on samalla huolehdittava sekä auttajien että autettavien turvallisuudesta.

Tarkemmat päivitetty ohjeet näet tästä: https://rednet.punainenristi.fi/node/59992

Hätäapukeräys Myanmarin auttamiseksi 9.6.–16.6.2021  – tule lipaskerääjäksi Ainoaan/Tapiola tai Isoon Omenaan/Matinkylä

Sadattuhannet ihmiset tarvitsevat välitöntä apua ja pääsyn terveyspalveluihin Myanmarissa, jossa poliittiset jännitteet ovat aiheuttaneet väkivaltaa ja levottomuutta.  

Tapahtumat

27.5. - 22.10.2021
Sijainti:
Kurssikohtainen linkki, 02100, Espoo
27.5. - 26.11.2021
Sijainti:
Tapahtumakohtainen, 02100, Espoo