SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Tervetuloa Ystävänpäiväkahville Tapiolan Palvelukeskukseen tiistaina 14.2.2023 klo 13.30 - 15.00 Länsituuli 1 A 3. kerros.

Tapaat SPR:n vapaaehtoisia ja kuulet eri mahdollisuuksista liittyä mukaan vapaaehtoistoimintaamme.  Tarjoamme kahvit ja mukavaa oheisohjelmaa. Tapaamisiin. 

.........................................................................................................................................................

Tervetuloa mukaan auttajien verkostoomme

Vapaaehtoistoiminta on antoisa harrastus, jota kautta saat ystäviä ja opit uusia taitoja.  Vapaaehtoisena toimit oman elämäntilanteesi mukaan.  

SPR Tapiolan toimintaryhmissä (linkit vasemmalla) on monia vaihtoehtoja.  Aloita ottamalla yhteyttä kunkin ryhmän yhteyshenkilöön ja kerro mikä toiminta kiinnostaa sinua. Saat jatkossa perehdytystä ja koulutusta valitsemaasi toimintaan. 

SPR:n Oma Punainen Risti on vapaaehtoisten portaali, johon on hyvä  rekisteröityä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Tietoja ei jaeta SPR:n ulkopuolisille tahoille. 

..........................................................................................................................

Liitty jäseneksi - tukesi on meille tärkeää

Jos aikasi tai voimasi eivät riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon. Autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme.  Jäsenä voit osallistua SPR-koulutuksiin veloituksetta. 

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa. Välitämme tarvittaessa pyynnöt myös muille SPR- ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

Tervetuloa tapaamaan SPR:n vapaaehtoisia

Ystävänpäivä lähestyy. Kutsummekin sinut kahville, juttuhetkeen ja tutustumaan vapaaehtoistoiminnan moniin mahdollisuuksiin tiistaina 14.2.2023 klo 13.30 - 15.00 Tapiolan Palvelukeskuksessa, Länsituuli 1. Pian kerromme lisää! 

Tapaamisiin SPR Tapiolan osaston vapaaehtoiset

Yksinäisyys ja sosiaalinen eristäytyminen vaikuttavat terveyteen

"Huolestuttavassa määrässä SPR:n ystävävälityksiin tulevista yhteydenotoista kerrotaan tilanteesta, jossa ihminen ei enää ollenkaan poistu kotoaan tai tapaa ketään. Pandemian alussa moni keksi pakon edessä keinot pärjätä kotona ilman kenenkään seuraa. Vaikuttaa siltä, että aluksi tarpeellisena valintana tehty eristäytyminen ei ole osalla ihmisistä loppunut ollenkaan" näin kirjoittaa Minna Jaakkola, SPR:n sosiaalitoimen asiantuntija Helsingin Sanomien mielipidesivulla 10.1.2023. 

Sirius-kerho kutsuu ikäihmisiä - osallistu maksutta

Tervetuloa mukaan Tapiolan Palvelukeskuksessa pidettävään ohjelmalliseen Sirius-kerhoon. Katso tarkempi aikataulu, ohjelma ja osallistumistiedot: https://rednet.punainenristi.fi/node/4868

Tapaamisiin Sirius-kerhossa 

Sirkku Dölle, kerhon vetäjä