Tapiola

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Tervetuloa mukaan vapaaehtoistoimintaan 

Punaisen Ristin Tapiolan osasto tarjoaa monia mahdollisuuksia vapaaehtoistyöstä tai uudesta harrastuksesta kiinnostuneelle. Jäsenkirjeemme sivun alaosassa kertoo toiminnastamme. Voit valita oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan ryhmän, jonka toiminta sopii sinulle parhaiten. Vaihtoehtoja ovat esim. ensiapu- ja valmiustoiminta, vapaaehtoisystävyys,  kertaluonteinen saattaja-apu,  lapsien tukeminen läksyhelpissä tai osallistuminen monikulttuurisuustoimintaan.

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi,  voit liittyä Punaisen Ristin jäseneksi Tapiolan osastoon ja näin auttaa meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme.  Joka vuotinen Nälkäpäiväkeräys on myös yksi tapahtuma, johon voit osallistua muutaman tunnin tai kokonaisen päivän. Pienellä teolla on suuri merkitys, kun kohdistamme keräysvaroja eri kohteisiin.

Lähimmäisen henki voi olla pienestä kiinni. Punaisen Ristin Veripalvelulla on pysyvä veripalvelutoimisto Matinkylässä kauppakeskus Isossa Omenassa. Toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin ja meillä on jatkuva tarve verenluovuttajista.

Tarvitsetko ensiapupäivystystä tapahtumaasi Espoon alueella? Tapiolan osasto tuottaa ensiapupäivystyspalveluita Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

Ota rohkeasti yhteyttä ja rekisteröidy Oma Punainen Risti -sivulla mukaan toimintaamme. 

Uutiset

Haemme viestintäosaajaa, joka aktivoi ja kehittää viestintäämme eri toimintamuodoissamme, kuten ensiapu- ja ystävätoiminta, läksyhelppi ja Siriuskerho.

Sinulla on osaamista sekä sosiaalisen median että perinteisen viestinnän alueilta. Toimit itsenäisesti yhdessä hallitustiiimimme ja toimintaryhmiemme kanssa. Päivität sähköisiä kanaviamme ja vastaat jäsenkirjeemme tuotannosta.

Katso lisää Tekijöitä tarvitaan linkistä vasemmalla.

Ystävänpäiväkahvit torstaina 14.2.2019 klo 10.00 - 13.30
Tapiolan Palvelukeskuksessa, Länsituulentie 1 A 3. kerros.
Sisäänkäynti Etolan liikkeen vierestä.

Tervetuloa tutustumaan Tapiolan osaston toimintaan ja pohtimaan vaikkapa vapaaehtoistoiminnan aloittamista kanssamme.

Tapaamisiin Ystävänpäivän merkeissä. Terveisin osaston väki.

Osaston aktiivit ovat Toriaukiolla osaston päivystyspalveluauton kanssa esittelemässä osaston ja Punaisen Ristin toimintaa klo 11-15.

Tapahtumat