SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

*******************************************************************************************************

Hyvä Joulumielikeräys tuo iloa lapsiperheiden jouluun.

Osallistu ja tue meitä jakamaan lahjakortteja vähävaraisille lapsiperheille: https://hyvajoulumieli.fi/.

********************************************************************************************************

Vapaaehtoisena opit uusia taitoja ja tutustut erilaisiin ihmisiin

Vapaaehtoisuus on harrastus, joka innostaa, palkitsee ja luo uusia ystävyyksiä. Kun pohdit vapaaehtoistoiminnan aloittamista, mietit ehkä mitä osaat, mitä arvoja sinulla on, miten paljon haluat tai voit käyttää aikaasi vapaaehtoisuuteen. Kaikki tärkeitä ja valintaasi vaikuttavia asioita.

SPR:ssä voit valita sen vapaaehtoistoiminnan muodon, joka sopii omaan elämäntilanteeseesi. Me koulutamme, opastamme ja toimimme yhdessä. Auttajien verkostomme on laaja ja monessa mukana.

Miten mukaan vapaaehtoistoimintaan?

Vasemmalla olevista linkeistä näet eri toimintamuotojamme. Valitse oman kiinnostuksesi mukainen ryhmä ja ota suoraan yhteyttä yhteyshenkilöihimme. Luo myös oma profiili vapaaehtoisten porttaaliin https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Tietoja ei jaeta SPR:n ulkopuolisille tahoille.  Profiilisi perusteella otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme miten edetä.

Jäsenkirje 2021 kertoo monipuolisesta toiminnastamme 

Jäsenkirjeemme 2021 on tiivistetty kuvaus Tapiolan osaston eri toimintaryhmistä ja käytännön tietoa ryhmissä toimimisesta.  Tutustu ja kysy lisää eri toimintaryhmien vastuuhenkilöiltä. Yhteystiedot näet jäsenkirjeestämme. Tavataan!  

..................................................................................................................................

Jäsenyys on tärkeä tapa auttaa 

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Olet myös tervetullut mukaan kertaluonteisiin tapahtumiin tai kampanjoihin.  

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n valtakunnallisia ja paikallisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia näet kootusti tästä https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

Pohditko jouluista lahjaa läheisellesi? Tutustu SPR:n verkkokaupan tuotteisiin ja tilaa lahja, jolla ilahdutat ja autat samalla myös SPR:n toimintaa.  Toimithan ripeästi, jotta ehdit saada lahjan perille ennen joulua.

Katso tästä vaihtoehtoja https://punaisenristinkauppa.fi/fi/arkeen/kotiin?p=2

Kohti rauhallista joulua!

Tapiolan ensiapuryhmä on toiminut aktiivisesti koko vuoden. Olemme järjestäneet lähiharjoituksia,  pienryhmäharjoituksia, ulkoharjoituksia ja etätoimintaa aina sen mukaan minkälaiset rajoitukset tai  suositukset on olleet voimassa.

Moni vähävarainen lapsiperhe ilahtuu, kun saa MLL:n ja SPR:n Hyvä Joulumieli -lahjakortin.

Sinäkin voit tukea ja auttaa meitä jakamaan kortteja mahdollisimman moneen perheeseen  Espoossa.  Lisätietoja näet tästä https://www.punainenristi.fi/hyva-joulumieli-kerays/.

........................................................................................................................................................