SPR Tapiola, Espoo

Sijainti:
PL 46, 02101, Espoo
Sähköposti: 
tapiola@punainenristi.fi

Vapaaehtoisena opit uusia taitoja ja tutustut erilaisiin ihmisiin

Vapaaehtoisuus on harrastus, joka innostaa, palkitsee ja rakentaa uusia ystävyyksiä. Kun pohdit vapaaehtoistoiminnan aloittamista, mietit ehkä mitä osaat, mitä arvoja sinulla on, miten paljon haluat tai voit käyttää aikaasi vapaaehtoisuuteen. Kaikki tärkeitä ja valintaasi vaikuttavia asioita.

SPR:ssä voit valita sen vapaaehtoistoiminnan muodon, joka sopii omaan elämäntilanteeseesi. Me koulutamme, opastamme ja toimimme yhdessä. Auttajien verkostomme on laaja ja monessa mukana.

Miten mukaan vapaaehtoistoimintaan?

Vasemmalla olevista linkeistä näet eri toimintamuotojamme. Valitse oman kiinnostuksesi mukainen ryhmä ja ota suoraan yhteyttä yhteyshenkilöihimme. Voit myös luoda oman profiilin vapaaehtoisten portaaliin https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Tietoja on helppo päivittää, eikä niitä jaeta SPR:n ulkopuolisille tahoille.  Profiilisi perusteella otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme miten edetä.

Uusi jäsenkirje 2021 kertoo monipuolisesta toiminnastamme 

Jäsenkirjeemme 2021 on tiivistetty kuvaus Tapiolan osaston eri toimintaryhmistä ja käytännön tietoa ryhmissä toimisesta. 

Jäsenkirjeessä on ajankohtaista tietoa mm. Nälkäpäiväkeräyksestämme 23.-25.9.2021. Lue mikä innostaa keräysjohtajaamme Katria ja tule mukaan lipaskerääjäksi.

Tiina ja Maija puolestaan kertovat millaista oli toimia koronavapaaehtoisena, auttaa ja tukea rokotuspisteissä. 

Ensiapuryhmämme toiminnasta saat hyvän tietopaketin ryhmänjohtaja Maijan haastattelussa.  

..................................................................................................................................

Jäsenyys on tärkeä tapa auttaa 

Jos aikasi ei riitä aktiiviksi, liity jäseneksi Tapiolan osastoon ja  autat meitä ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme. Olet myös tervetullut mukaan kertaluonteisiin tapahtumiin tai kampanjoihin.  

Ensiapupäivystystä Espoon alueella

Päivystämme ja autamme tapahtumissa Kaakkois-Espoossa, ja välitämme tarvittaessa pyynnöt muualta Espoosta kyseisen alueen ensiapuryhmälle. Lisätietoja http://rednet.punainenristi.fi/node/4864.

SPR:n valtakunnallisia ja paikallisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia näet kootusti tästä https://www.punainenristi.fi/tule-mukaan

SPR:n toimintalinjaus 2021 - 2023

Valtakunnalliseen toimintalinjaukseemme voit tutustua tästä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR_Toimintalinjaus_2021_FI_0.pptx.

Uutiset

Jäsenkirjeemme 2021 on julkaistu. Tutustu monipuoliseen ja aktiiviseen Tapiolan osaston toimintaan.  

Lue miten vapaaehtoiset kertovat omasta innostuksestaan vapaaehtoisuuteen. 

Jäsenkirjeessä on myös eri toimintaryhmiemme yhteystiedot. Olipa kiinnostuksesi mikä vapaaehtoistehtävä tahansa, ota suoraan yhteyttä yhteyshenkilöihimme ja saat parhaat tiedot miten tulla mukaan toimintaamme. Tapaamisiin mukavan harrastuksen parissa!

Tervetuloa mukaan syksyn Nälkäpäiväkeräykseen 23. - 25.9.2021

Katso miten osallistua ja ilmoittautua https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/11635.

Ota kaverisi seuraksi. Yhdessä autatte enemmän.  Pari tuntiakin riittää.

Pääkaupunkiseudun ensihuoltoyksiköiden suurharjoitukseen voit osallistua ilman aiempaa kokemusta.

Tapahtumat

27.5. - 26.11.2021
Sijainti:
Tapahtumakohtainen, 02100, Espoo
1.9. - 29.10.2021
Sijainti:
Kurssikohtainen linkki, 02100, Espoo
9.10.2021
Sijainti:
Vahvistetaan myöhemmin, 12345, Vantaa