Vapaaehtoinen lipaskerääjä saa paikan

Robert Keskinen
Kuvaaja: Robert Keskinen
"Nälkäpäivä 2013"
Mikko Vähäniitty
Kuvaaja: Mikko Vähäniitty
Laura Kotila
Kuvaaja: Laura Kotila

Etsitkö lyhytaikaista palkatonta vapaaehtoistyötä, jolla voit muuttaa toisen ihmisen elämän? Ryhdy Nälkäpäiväkerääjäksi!

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin suurin vuosittainen kampanja, jossa kerätään varoja katastrofien uhrien auttamiseksi Suomessa ja ulkomailla. Kuka tahansa voi osallistua keräykseen tai lahjoittaa. Haemme nyt VAPAAEHTOISIA LIPASKERÄÄJIÄ 18.-20.9.2014 VÄLISELLE AJALLE.

Lipaskerääjän tehtäviin kuuluu Punaisen Ristin liiviin pukeutuneena kerätä varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Toivomme hakijalta reipasta otetta , iloista mieltä, sekä halua auttaa heikommassa asemassa olevia. Keräysaika on neuvoteltavissa kerääjän omiin aikatauluihin sopivaksi. Ilmoittaudu mukaan jo tänään tästä.

Hyvän tekeminen on hauskaa yhdessä

Haemme mukaan myös harrastus-, työ-, opiskelu-, tai kaveriporukoita. Järjestäkää porukalla oman näköisenne Nälkäpäivän keräystempaus. Myyjäiset, keräyskilpailu, haastematsi tai ihan vaan keräyslippaan kierrättäminen kahvihuoneessa, kukin tyylillään. Lippaat, liivit ja ohjeet syksyksi saatte ilmoittautumalla mukaan tästä. Toimi heti!