Omaishoitajien virkistysleiri 30.6 - 4.7.2014

SPR Satakunnan piiri ja osastojen vapaaehtoiset järjestävät omaishoitajille suunnatun virkistysleirin Koivuniemen leirikeskuksessa (Anttoonrantie 590, 28900 Pori). Leiripaikka on meren rannalla maalaismiljöössä noin 34 km Porin keskustasta länteen Pastuskeri nimisessä saaressa.

Leiri alkaa maanantaina majoittautumisella kello 11 ja päättyy ruokailuun perjantaina noin kello 13. Viikon aikana on aikaa vaihtaa kokemuksia toisten omaishoitajien kanssa, nauttia saunomisesta ja rennosta yhdessäolosta sekä saada voimavaroja omaishoitajatyöhön. Leirillä on monipuolista ohjelmaa, johon voi osallistua oman kiinnostuksen mukaan. Tavoitteena on, että leiri virkistää ja saat uusia ajatuksia.

Leirikeskuksessa on retkeilytasoinen majoitus ja huoneisiin majoittuu useampi leiriläinen. Koivuniemeen on autotie perille asti. Tarvittaessa järjestämme ilmaisen kuljetuksen Porin linja-autoasemalta leirikeskukseen ja leirin päätyttyä takasin. Ilmoita kuljetustarpeesta hakulomakkeessa.

Leirille otetaan noin 20 omaishoitajaa. Leirille haetaan oheisella hakulomakkeella, joka toimitetaan oman kunnan Punaisen Ristin osastoon. Os: Punainen Risti Säkylän osasto Tuula Vätti Pääksyntie 96 b 27800 Säkylä. Hakuaika päättyy 11.6.2014. Leiriläisille postitetaan kirje 13.6., jossa kerrotaan tarkemmin viikon ohjelmasta ja mukaan tarvitsemista henkilökohtaisista varusteista.

Leiri on omaishoitajalle maksuton. Punaisen Ristin Säkylän osasto kustantaa leirin hinnan, johon sisältyy kaikki ohjelma, majoitus sekä ruokailut leirin aikana. Osasto hoitaa myös kuljetukset leirille.

Kysy lisää; Tuula Vätti 050 560 3314

Liitetiedostot: