Ystävänpäivänä laulettiin ja tansittiinkin !

J. Suominen
Kuvaaja: J. Suominen
"Mieskuoro Laulajien "junioriosasto" Konkelot äänessä Villa Aallossa"
J. Suominen
Kuvaaja: J. Suominen
"Tyytyväinen hoitokodin johtaja tarjosi kahvit osaston Seijalle ja Raijalle"
J. Suominen
Kuvaaja: J. Suominen
"Lielahden Kontissa kahvi maistui ja bingo jännitti "
J. Suominen
Kuvaaja: J. Suominen
"Osastomme sai hyvän paikan ständilleen"
J. Suominen
Kuvaaja: J. Suominen
"Se on bingo !"
J. Suominen
Kuvaaja: J. Suominen
"Kontin oma laulaja sai jalan nousemaan "

Ystävänpäivä eli Valentinuksen päivä on ehkä amerikkalaista sukujuurta mutta on kotiutunut mukavasti tänne Suomeenkin. Yksi sen erinomainen puolestapuhuja on tietenkin Suomen Punainen Risti ja sen eli meidän Ystävä-toiminta !

Erityiset ystävämme hoivakoti Villa Aallossa saivat nauttia  kolmannen kerran kuorolaulusta  pari päivää ennen varsinaista Ystävänpäivää. Mieskuoro Laulajien Konkelot- ryhmä,( johon pääsevät vain kokeneet ja yli  60 vuotiaat laulajat !)  saivat yli kaksikymmentä kiitollista kuulijaa konsertilleen. Jos jonkun lähimuisti saattoi pätkiäkin, niin vanhat tutut  laulut tempaisivat monet mukaan hyräilemään tuttuja säveliä. Kuuljoiden lämpimät kiitokset ja ajatukset saattoivat laulajia kotimatkalle konsertin jälkeen.

Lielahden osaston Ystävänpäivää ihan tarkalleen 14.2.14 vietettiin yhdessä SPR:n Lielahden Kontin väen kanssa ja heidän tiloissaan oli oma esittelypöytämmekin .Mikäpä oli viettäessä, kun kävijöitä perjantaina oli mukavasti ja Kontti oli valmistellut  ohjelmaa.  Hyvien tavaratarjousten lisäksi sai jännittää bingossa, nauttia kaffeesta ja musiikista. Mikään ei estänyt vaikka pistämään jalalla koreasti, niin hyvin kyllä Kontin oma poika lauloi ja lauloi monta "settiä" ammattilaisen otteella !

Mutta mitä sanoo vanha kansa ystävistä ? Oliko se niin, että "ystävät pitää ansaita mutta vihamiehiä voi hankkia". Vaikka sanonta on varsin yleispätevä, niin uskaltaisimmeko me sanoa, että uusi aika on tuonut  SPR:n  Ystäväpalvelun ja -toiminnan ja sen kautta voi nykyään myös hankkia hyvän ystävän !