Kuopio Humanitaarisen oikeuden ryhmä

International Committee of the Red Cross
Kuvaaja: International Committee of the Red Cross

Kuopion humanitaarisen oikeuden vapaaehtoisryhmä levittää tietoa sodan oikeussäännöistä järjestämällä ryhmäiltoja, kursseja, yleisötilaisuuksia ja muuta aiheeseen liittyvää toimintaa.

Otamme mielellämme mukaan lisää vapaaehtoisia. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki humanitaarisesta oikeudesta kiinnostuneet. Mukaan pääsee esimerkiksi kuukausittaisten ryhmäiltojen, peruskurssien ja tapahtumien kautta. Kun liityt ryhmän jäseneksi täällä RedNetissä, lähetä lisäksi vielä vapaamuotoinen sähköposti ryhmään liittymisestä ryhmän sähköpostiosoitteeseen. Näin pääset heti mukaan ryhmän sähköpostilistalle. 

Kuukausittaisten ryhmäiltojen ajankohdat näet täältä

Punaisen Ristin tapahtumat ja koulutukset näet täältä.

Ryhmän Facebook-sivu:
https://www.facebook.com/humanitaarinenoikeus.kuopio

Uutiset

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

"Käy tykkäämässä Facebookissa Suomen Punainen Risti Kuopion osasto -sivusta ja olet mukana arvonnassa"

Tule mukaan ja seuraa ilmoitteluamme täällä kuopio.punainenristi.fi, sosiaalisen median kanavissa ja toimitilojemme ilmoitustaululta.

Esimerkiksi Facebook-sivullamme on alkanut kampanja uusien tykkääjien saavuttamiseksi.
Käy sinäkin tai kannusta tuttavasi:

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.