Etsimme vapaaehtoisia roolipelin vetäjiksi Ouluun!

Jani Rutanen
Kuvaaja: Jani Rutanen
"Konfliktien keskellä"

Oletko koskaan miettinyt pakolaisten asemaa ja sitä mitä he joutuvat kokemaan sodassa ja paetessaan omasta kotimaastaan? Nyt sinulla on mahdollisuus kokea roolipelin muodossa mitä elämä pakolaisena on ja näin lisätä ymmärrystä pakolaisia kohtaan. Punaisen Ristin Oulun piiri ja Oulun kaupungin Nuorisopalvelut järjestävät Konfliktin keskellä roolipelin Oulussa 13-14.kesäkuuta 2014. Peli on suunnattu 15-29-vuotiaille nuorille. Nyt etsimme 30 vapaaehtoista pelinvetäjiksi ja muihin pelin järjestelytehtäviin.

Etsimme vapaaehtoisia pelin järjestelytehtäviin aina roolihenkilöstä muonittajaan ja ensiapupäivystäjään. Järjestämme vapaaehtoisille kevään aikana kaksipäiväisen koulutuksen tehtäväänsä. Mikäli kiinnostuit ja omaat taidon keittää kahvia, näytellä, ea- päivystää, antaa henkistä tukea, valokuvata, toimia autonkuljettajana, pystyttää telttoja ja ennen kaikkea intoa oppia uutta sekä olet täyttänyt 18- vuotta, olet etsimämme!

Palkkaa emme maksa, mutta mahan täydeltä ruokaa ja majoituksen sekä hyvän meiningin lupaamme. Ilmoittautuminen pelaajaksi aukeaa maaliskuun alusta.  

Ilmoittaudu mukaan pelin järjestelytehtäviin 28.2.2014 mennessä tästä.

Lisätietoa: Punainen Risti Oulun piiri, Päivi Jurvakainen 020 701 2614