Toiminnantäyteinen syksy takana

Aino / Mansikkapaikka
Kuvaaja: Aino / Mansikkapaikka
"Suomensaaressa paistaa aina aurinko !"
Aarne Vesa
Kuvaaja: Aarne Vesa
"Lentsun klubin keräysjoukkoja Nälkäpäivänä Lentävänniemessä"
NN
Kuvaaja: NN
""Äijien saunailta" alkamassa Toijalassa"
Jaakko Suominen
Kuvaaja: Jaakko Suominen
"Ystävä-ilta Mansikkapaikassa"

Tätä kirjoittaessa alkaa talvi jo kolkutella ovella ja pitää ihan muistella mitä syksyllä oikein tapahtui, kun aika on kulunut niin sukkelaan !

  • "Suomensaari elää" on syyskuun alun vakiotapahtuma, joka kokoaa lähes kaikki Lielahden seudun yhdistykset esittelemään toimintaansa.  SPR:n pallot täyttivät jälleen lähi-ilmatilan innokkaiden pikkulasten käsissä.
  • Nälkäpäivä-keräys olikin  sitten heti perään syyskuun puolivälissä.  Hyvin saatiin joukot liikkeelle seudun isojen ja pienempienkin markettien oville ja lippaisiin kilisi kuutisen tuhatta euroa. Kuten sitten marraskuussa nähtiin, rahat olivat tarpeen haitilaisten auttamiseksi.
  • Hämeen piiri yrittää aktivoida myös osastojensa vähemmistöä eli miehiä toimintaan ja niinpä tuli kutsu Arjalaan eli Toijalan osaston saunalle. Paikalle oli kutsuttu vain miehiä, mutta eivät jutut raavaita olleet, päinvastoin.   Isäntäosaston miehet  käyvät "Herraseura" -porukalla hoivakodissa aina lauantaiaamuisin ulkoiluttamassa vanhuksia, hienoa. Voisimme ottaa mallia !
  • Pelimanni - ilta hoivakoti Villa Aallossa ja Ystävä-ilta Mansikkapaikassa täydensivät toimintasyksyä sitten marraskuuun puolella. Osallistujat olivat niin tyytyväisiä ja kiitollisia että näitä tilaisuuksia  meidän tulee ehdottomasti jatkaa !