Keräykset

Nälkäpäivä

Suomen Punaisen Ristin Rautavaaran osasto kiittää kaikkia Nälkäpäivään osallistuneita. 

Operaatio Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin suurin vuosittainen keräys.
Seuraava Nälkäpäivä järjestetään 39. kerran taas syyskuussa 2019.
 

Osallistumalla Nälkäpäivään teet mahdolliseksi sen, että Punainen Risti voi toimittaa apua nopeasti sinne, missä sitä tarvitaan. Jokainen lahjoitus on tärkeä. Ota haaste vastaan! Nälkäpäivänä kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Sinne tallennetuilla varoilla voidaan auttaa siellä, missä milloihinkin hätä on suurin. Valtaosa avustusvaroista suuntautuu ulkomaille, mutta katastrofirahastosta autetaan myö Suomessa. Täällä hätäapua tarvitaan muun muassa tulipaloissa ja äkillisissä onnettomuuksissa. Vuonna 2013 Nälkäpäivä- lahjoitukset mahdollistivat mm. Punaisen Ristin terveyskeskuksen ja yhdeksän Suomalaisen avustustyöntekijän toimittamisen Filippiineille. Vuonna 2013 noin 500 Suomalaista sai apua katastrofirahastosta.

Katso lisää nälkäpäivästä

Hyvä Joulumieli- keräys

Hyvä Joulumieli -keräys on vuosittainen keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen Aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Radio Vegan kanssa.

Seuraava Hyvä Joulumieli -keräys on käynnissä 22.11. - 24.12.2018.

Katso lisää Hyvä Joulumieli- keräyksestä

Hyväpäivä-keräys kotimaahan

Lahjoittamalla Hyväpäivä-keräykseen tuet ystävätoimintaa, ensiapuryhmätoimintaa ja terveyspisteitä Suomessa.

Punaisen Ristin vapaaehtoistyö on hyvin suunniteltua ja ohjattua. Vapaaehtoisia koulutetaan tehtäviinsä jatkuvasti. Kymmenien tuhansien vapaaehtoisten verkostosta löytyy kuuntelija elämässään eksyneelle nuorelle, ystävä vanhukselle ja auttaja onnettomuuden uhrille.

Punaisen Ristin kotimaan toimintaan lahjoittamalla tuet työtämme turvallisemman arjen puolesta. Toimintamuotojamme ovat muun muassa ystävätoiminta, terveyspisteet ja  ensiaputoiminta.

Voit lahjoittaa Hyväpäivä-keräykseen myös puhelimitse, soittamalla numeroon 0600 155 90 (10.01 €/puh + pvm).

Katso lisää Hyväpäivä-keräyksestä ja lahjoita

Ilmoittaudu kerääjäksi:

Keräysjohtaja
Ritva Lukkarinen
puh. 050 407 2431
ritva.k.lukkarinen(at)gmail.com