Keräys Filippiinien myrskyn uhrien hyväksi käynnistyi rivakasti Lielahdessa

NN
Kuvaaja: NN
"Lielahden Prismassa torstaina Kari, Johanna, Jaska, Miklo ja Jeremias "
Jaakko Suominen
Kuvaaja: Jaakko Suominen
"Prismassa ei vain kerätty, vaan myytin myös SPR tuotteita, Kari vauhdissa"
Kari Siren
Kuvaaja: Kari Siren
"Filippiiniläinen Nora keräsi maanmiestensä hyväksi"
Kari Siren
Kuvaaja: Kari Siren
"Arpajaisissa jokainen arpa voitti !"

Lielahden keräysjoukot saatiin Raijan johdolla mukavasti liikkeelle keskiviikkona Lielahden Citymarketissa eli "Sittarissa". Paikalla olleet kerääjät totesivat heti, että kaupassa käyneet olivat hyvin perillä mitä varten me olemme liikkeellä. Kolikoita mutta myös paljon seteleitä sullottiin lippaisiimme hyvään tahtiin. Tunnelma oli hyvä, ihmiset halusivat auttaa kaukana toisella puolella maapalloa asuvia kanssaihmisiään, joita hirmumyrsky oli kurittanut ankarasti.

Päivän kuluessa suunniteltiin jo torstain keräyspäivää Prismassa jossa oli menossa  Asiakasetupäivät, eli porukkaa luultavasti paljon liikkeellä. Ennen iltaa oli "plääni" jo selvä, kun tiesimme että saisimme apua reippailta nuorilta niiin Prismaan kuin myös Lentävänniemen K-marketin oville. Jälkimmäisestä ottivat vastuun luottopartnerimme Lentsun klubin nuoret ohjaajineen.  Kun torstaiksi vielä pystytettiin myyntipöytä SPR:n tuotteille Prisman käytävälle, niin uskonpa että SPR ja keräyksemme todella näkyi ! Kiitos myös Prisman "kenttäkuulutuksen" saimme auttamishaluisilta ihmisiltä niin rahaa lippaisiin ja hyvää kannustusta tärkeän työn puolesta.

Varsinainen loppukiripäivä oli lauantai,  jolloin pidettiin jo aikaisemmin suunniteltu arpajaiset sekä jatkettiin lipaskeräystä.  Kun yhtenä kerääjänä oli itsekin filippiiniläinen Nora, niin tulos oli hyvä. Mainittakoon että Nora on Prisman työntekijä ja että hän tuli keräämään kanssamme ennen omaa työvuoroaan ! Lentsun Klubin nuoret tulivat myös auttamaan meitä jo toisen kerran, todella hienoa. 

*************

Kun lippaat oli viety pankkiin, saatiin tietää että keräystuloksemme oli 4100 euroa !