NUORI NUORELLE -YSTÄVÄTOIMINTA

Oletko yksinäinen? Älä epäröi, ota yhteyttä Nunuun!

Nunun tarkoituksena on löytää yksinäiselle 15–29-vuotiaalle pääkaupunkiseutulaiselle nuori, 18–29-vuotias SPR:n vapaaehtoisena toimiva ystävä. Jos olet nuori ja koet olevasi yksinäinen, ole yhteydessä Nunuun!
 
Ystäväparit valitaan yhteisten kiinnostuksen kohteiden mukaan, ja ystävät sopivat keskenään, kuinka usein he tapaavat. Yleensä ystävät tapaavat alkuun noin puolen vuoden ajan, tämän jälkeen jos kummankin elämäntilanne niin sallii.
 
Välitys toimii Kampissa Ystävävälityksen tiloissa maanantai-iltaisin: soita 040 0380 558 ma klo 17–19 tai lähetä viesti: stadi-nunu@redcross.fi. Olethan kärsivällinen, sillä tilanteesta riippuen ystävän saamista voi toisinaan joutua odottamaan

Haluatko vähentää yksinäisyyttä ja saada uusia kokemuksia? Tule ystäväksi nuorelle!

Ystäviksi haluavat kouluttautuvat ensiksi Punaisen Ristin ystäviksi käymällä ystäväkurssin. Kurssin käynyt ystävä on yhteydessä Nunuun ja ilmoittautuu mahdolliseksi ystäväksi. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule kurssille! Yritetään yhdessä vähentää yksinäisyyden tunnetta tavalla, joka rikastaa elämää monin tavoin.

Ystävävälitykseen etsitään välittäjiä

Nuori nuorelle-ystävävälitys on kuuden osaston yhteinen toimintamuoto, jota Pohjois-Helsinki hallinoi. Mukana ovat Keski-Helsinki, Töölö, Kallio-Käpylä, Kontula ja Itä-Hki. 

Haluaisitko tehdä tärkeää ja palkitsevaa työtä välittäjänä? Kaikki uudet ystävävälittäjät ovat hyvin tervetulleita! Ystävävälittäjänä vastaat päivystysaikoina kaveripyyntöihin ja yhdistät vapaaehtoiset ystävät ja ystävää tarvitsevat nuoret ystäväpareiksi. Ota yhteyttä! stadi-nunu@redcross.fi.