Ensiapu ja valmius

Leena Koskela
Kuvaaja: Leena Koskela
"EA-taitoja voi ylläpitää ja harjoitella osastomme ensiapu- ja valmiusryhmässä. Osastomme päivystystehtävissä pääsee myös konkreettisesti kiinni toimintaan."

Ensiapu- ja valmiusryhmä

Osastomme ensiapu- ja valmiusryhmien toiminta järjestetään uudelleen syksyn 2019 aikana jä käynnistyy uudelleen lokakuussa. Tiedotamme lisää ryhmäiltojen ajankohtien ja aiheiden varmistuessa.

Tervetuloa mukaan kaikki ensiapu- ja valmiustoiminnasta kiinnostuneet, aiempaa koulutusta ei tarvita. Toimintaa järjestetään jatkossa myös englanninkielisenä. Ryhmät ovat maksuttomia.

Lokakuussa 2019 järjestetään Suomen Punaisen Ristin valtakunnallinen valmiusharjoitus, Pisara 2019. Tapahtuma tulee tarjoamaan monipuolisia tapoja päästä mukaan näkemään kuinka toimitaan vesikriisitilanteessa.

Ensiapuun ja valmiustoimintaan, ml. ensihuolto (kotimaan apu), ensiapu ja henkinen tuki, liittyviä aiheita käsitellään ja harjoitellaan tullaan harjoittelemaan jatkossa säännöllisesti Kannelmäessä, Kaustisenpolku 5:ssä tai muussa erikseen sovittavassa paikassa. 
 

Valmiusyhmällä on myös Facebook-ryhmä. Voit myös seurata meitä instagranmissa tunnisteella valmius_sprph

Lue lisää ryhmän toiminnasta.

Tekijöitä, ryhmän jäseniä ja/tai vetäjiä tarvitaan. Liity ryhmään, jos toiminta kiinnostaa! 

Kysy lisätietoja: Maria Nygren, valmius.sprph(a)gmail.com