Tilaa Ensiapupäivystys!

Ensiapupäivystyksen tilaaminen

Ensiapupäivystys tilataan ryhmänjohtaja Esa Kivirannalta (050 5426 258 tai esa.kiviranta58@gmail.com)

Kuortaneen osaston Ensiapuryhmä on käytettävissä erilaisissa urheilu- ja yleisötapahtumissa erikseen sovittua korvausta vastaan. Päivystäjämme ovat vapaaehtoisia ja heille ei makseta palkkaa päivystämisestä. Saatu korvaus käytetään toiminnan ylläpitämiseen, tarvikkeiden hankintaan sekä päivystäjien koulutukseen.
 
Kaikki päivystysryhmämme jäsenet ovat suorittaneet päivystysensiapukurssin lisäksi EA 1 ja EA 2 -kurssin. Lisäksi usealla ryhmäläisellämme on suoritettuna myös EA-3 kurssi sekä ryhmänjohtajakoulutus. Ensiaputaidot testataan vuosittain, jotta päivystyslupa pysyy voimassa. 
 
Päivystysryhmän koko määräytyy tilaisuuden yleisömäärän sekä mahdollisten riskitekijöiden mukaan. Päivystysryhmän koko on noin 2-5 henkilöä riippuen tilaisuuden koosta. Vuonna 2017 päivystyksen hinta on 7,50 euroa per/ päivystäjä tunnilta.  Lisäksi laskutamme päivystäjäjille kuuluvan kilometrikorvauksen voimassa olevan taksan mukaan sekä käytetyt ensiaputarvikkeet.
 
Ennen ensiapupäivystyksen alkua sovimme järjestäjän kanssa ensiapupäivystyksen yksityiskohdista (mm. päivystysajat, päivystäjien määrä, käytettävät ensiapumateriaalit, vastuuhenkilön/-henkilöiden tiedot, hinnan sekä tarvittaessa muut käytännön järjestelyasiat)
 
Teemme tiivistä yhteistyötä Seinäjoen, Alajärven sekä muiden ea-ryhmien kanssa ja näin mahdollistamme suurempienkin tapahtumien ensiapupäivystyksien onnistumisen.  Lisäksi päivystämme tarpeen mukaan myös muualla Etelä-Pohjanmaalla muiden ea-ryhmien pyynnöstä.
 
Ensiapuryhmämme toimintaa valvoo Suomen Punainen Risti.