Punaisen Ristin Reddie Jonne Jääkarhun syntymäpäiväkutsuilla

"Päivä aluillaan. "
"Reddie valmiina esittelemään toimintaa"
"Ensiapu on tärkeä taito. Maikki Rantaniemi kertoi kiinnostuneille kuinka antaa ensiapua."
"Iida, kasvomaalari, teki töitä koko päivän. Kuvassa Susanna toimii koekappaleena."
"Kasvomaalaukseen oli pitkät jonot. "
"Väkeä riitti teltalla. Ilmapalloille oli ottajia."
"Reddiemme on joukossa mukana. Yleisö piti kovasti maskottien tanssiesityksistä."
"Yleisöä."

Ranuan eläinpuisto täytti 30 vuotta ja päivää juhlittiin lauantaina 15.6.2013. Mukaan oli kutsuttu myös Punaisen Ristin Lapin piiri ja erityisesti mukaan oli toivottu Reddie-koiraa. Päiväjuhlassa oli runsaasti nähtävää ja tehtävää erityisesti lapsiperheitä ajatellen. Jonne jääkarhun syntymäpäiväkutsuilla oli lähes 40 maskottivierasta ympäri Suomen ja Reddie löysi paljon uusia ystäviä. Maskotit, Reddie mukaan lukien, esiintyivät päivän aikana yleisölle mm. tanssimalla vauhdikkaan Mehudisco-kappaleen säestyksellä.   

Punaisen Ristin teltalla jaettiin tietoa ensiavusta ja kerrottiin Punaisen Ristin toiminnasta. Oman osaston perustamista Ranualle pidettiin teltalla poikenneiden keskuudessa tärkeänä. Syksyllä pidetään järjestäytymiskokous, josta tiedotetaan sitten lähempänä tarkemmin.  Lapset jonottivat kärsivällisesti kasvomaalaukseen ja saivat haluamansa kuvan poskeen. Suosituin piirros oli " Hello Kitty" .  Ilmapalloja meni paljon ja lieneekö syynä ollut se "kun se on niin nätin värinen" , kuten yksi lapsista totesi.

Vaikka hiukan sadekuuroja tulikin niin se ei haitannut. Iltapäivällä oli jo aurinkokin näkyvissä ja väki viihtyi. Syntymäpäiväjuhlat jatkuivat vielä illalla. Iltajuhlassa esiintyivät Diandra, Jonne Aaron ja Cheek.