Feissausta paikkakunnallamme

Jukka Leinonen, Kaleva
Kuvaaja: Jukka Leinonen, Kaleva
"SPR:n feissarit Anna Joki-Tokola sekä Joonas Petäjä kiertävät Oulussa ovelta ovelle keräämässä varoja SPR:n toimintaan. Feissarit tunnistaa sinisestä liivistä ja materiaalimapista. Feissarit ovat saaneet koulutuksen, joten he tuntevat paitsi järjestön toiminnan myös avustuskohteet."
Feissareita eli liikkuvia katuvarainhankkijoita on viikolla 24 ja 25 liikkeellä seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Nokia, Tampere, Pirkkala, Valkeakoski, Ikaalinen, Oulu, Kempele, Ii, Muhos, Liminka, Ylivieska, Jääli, Kemi, Keminmaa, Tornio, Kuopio, Kouvola, Kuusankoski, Koria, Valkeala, Voikkaa, Pieksämäki, Joensuu, Ylämylly. Feissarit kiertävät pääasiallisesti ovelta ovelle kertomassa Punaisen Ristin avustustoiminnasta ja pyytävät ihmisiä liittymään kuukausilahjoittajiksi.  Päivitetyt tiedot ja tarkat alueet löytyvät myös osoitteesta www.punainenristi.fi/varainhankkijat
 
Punaisen Ristin kuukausilahjoittajia hankkivan feissarin tunnistatte sinisestä liivistä, jossa on Punaisen Ristin logo. Feissarit pyytävät ihmisiä liittymään Punaisen Ristin kuukausilahjoittajiksi, eivätkä he eivät koskaan kerää käteislahjoituksia. Lahjoituksen voi kohdistaa joko kotimaan toimintaan ja/tai katastrofirahastoon.
 
Varainhankintatiimi auttaa mielellään, mikäli kysymyksiä feissauksesta ilmenee. Paikkakuntamme yhteyshenkilö on tiimivastaava ja -vetäjä Riikka Hyytiäinen, puh. 044-7595204. Kierrettävät alueet ovat viikolla 24 ja 25 Kontiopuisto, Kaakinmäki, Tahiniemi, keskusta ja Kukkaromäki.

Tiimivastaava Riikka Hyytiäinen 044-7595204

  

Feissaus jatkuu edelleen 7.8.2013.