Yritysjäsenet

HÄMEEN PIIRIN YRITYSJÄSENET 2021

Punaisen Ristin yritysjäsenyys on hyvä tapa osoittaa, että Sinunkin yrityksesi välittää. Yrityksesi osallistuu Suomen Punaisen Ristin kotimaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen. Yrityskannatusjäseneksi pääsee maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun, joka on voimassa kalenterivuoden.
Jäsenyyden tullessa katkolle lähetämme tammi/helmikuun aikana uuden jäsenkirjeen vapaaehtoisesta jatkojäsenyydestä. 

KOHDENNETTUA TUKEA
Liitä yrityksesi Hämeen piirin yrityskannatusjäseneksi nyt, niin vuoden 2022 jäsenyytenne alkaa heti. Uusien yritysten jäsenmaksut kohdennamme lasten ja nuorten LäksyHelppi -toimintaan. Korona-aika on lisännyt voimakkaasti lasten ja nuorten oppimisvaikeuksia ja yksinäisyyden kokemuksia. Alunperin maahanmuuttajalapsille suunnattu Punaisen Ristin LäksyHelppi on viimeistään nyt osoittautunut tarpeelliseksi laajentaa kaikkia ala- ja yläasteikäisiä koskevaksi toiminnaksi.

Hämeen piirin alueella LäksyHelppi -toimintaa on ollut vireillä kolmessa osastossa, ja jatkuvasti sitä tehdään Punaisen Ristin Tampereen osastossa. Yritysjäsenmaksuista saaduilla varoilla pystymme hankimaan välineitä, rekrytoimaan ja kouluttamaan uusia vapaaehtoisia. 
>> Lue lisää LäksyHelpistä Ylen sivuilta
>> Katso Punaisen Ristin LäksyHelppi -video

Jäsenyydestä on myös etua yrityksellesi!
Kannatusjäsenenä yrityksesi saa jäsenetuja. Yrityskannatusjäsenille mm. lähetetään Punaisen Ristin jäsenlehti Avun maailma neljästi vuodessa.

  • jäsenlehti Avun maailma 4 x vuodessa
  • jäsendiplomi uusille jäsenille
  • sähköinen banneri ja ikkunatarra yrityksenne viestintään merkiksi jäsenyydestä
  • yrityksenne nimi julkaistaan kannatusjäsenlistallamme linkitettynä omalle kotisivullenne
  • Punaisen Ristin yritysjäsenenä saatte Avun maailma -jäsenlehtemme ilmoitustilasta vähintään 25 % alennuksen (levikki n. 90 000 kpl). Ilmoitusmyynti: jaana.martiskainen@tjm-systems.fi.

Yritysjäsenyyden hinta on 300 €/v.

LIITÄ YRITYKSESI/YHTEISÖSI TÄSTÄ JÄSENEKSEMME

>> Yhteistyö Punaisen Ristin kanssa voi avata yrityksille jopa kansainvälisiä markkinointimahdollisuuksia. Lue juttu YLEn sivuilta.

>> Helsingin Yliopiston Ruralia -instituutin tutkimus vapaaehtoistyön merkityksestä kansantaloudelle. Tutustu tämän sivun alaosassa olevaan liitteeseen.

Lisätietoja Petri Peltonen 040 809 6854
petri.peltonen@redcross.fi tai hame@redcross.fi