Yritysjäsenet

HÄMEEN PIIRIN YRITYSJÄSENET 2023

Punaisen Ristin yritysjäsenyys on hyvä tapa osoittaa, että Sinunkin yrityksesi välittää ja osallistuu vapaaehtoistoimintamme tukemiseen. Yrityskannatusjäseneksi pääsee maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun, joka on voimassa kalenterivuoden. Liittämällä yrityksenne jäseneksi olette mukana tukemassa vapaaehtoistyötämme sekä auttamisvalmiutemme ylläpitoa ja kehittämistä. 
Jäsenyyden tullessa katkolle lähetämme tammi/helmikuun aikana uuden jäsenkirjeen vapaaehtoisesta jatkojäsenyydestä. 

Elämme poikkeuksillisia aikoja ja Punaisen Ristin ydintoiminnoille on nyt valitettavasti kysyntää niin meillä kuin maailmalla. Ukrainan kriisi, jossa Punainen Risti on avustanut jo vuodesta 2014 koskettaa meitä kaikkia. Suomen Punainen Risti on lähettänyt kansainvälisen Punaisen Ristin tueksi näihin vaikeisiin ja muuttuviin olosuhteisiin katastrofivalmiusyksikön henkilökuntineen turvaamaan avun perille menoa. Lisäksi ammattitaitoista henkilökuntaamme on lähtenyt kouluttamaan vapaaehtoisia ja avaamaan avun toimitusketjuja uusille alueilla Ukrainaan. 

Kotimaassa olemme mukana tarvittaessa viranomaistehtäviä tukevissa toiminnoissa. Nämä tehtävät koskevat usein mm. ensiapuryhmiämme, Punaisen Ristin koordinoimaa vapaaehtoista pelastuspalvelua ja vastaanottotoimintaan liittyvää varautumista hätämajoitukseen.  
Lukuisien vapaaehtoistemme voimin olemme mm. keränneet varoja katastrofirahastoon, varautuneet mahdolliseen laajamittaiseen maahantuloon ja kasvattaneet henkisen tuen kurssien määrää. Kriisin mittasuhteet ovat valtavat, joten apua tullaan kanavoimaan Ukrainan kriisistä kärsiville vielä pitkään. 

Tutustu Punaisen Ristin Maahanmuuttoviraston pyynnöstä perustamaan infopisteeseen, jonka avulla kokoamme tietoa tarjolla olevasta avusta. 

Liitä yrityksesi tästä sähköisellä lomakkeella Hämeen piirin yrityskannatusjäseneksi 2023

Jäsenyydestä on myös etua yrityksellesi!
Kannatusjäsenenä yrityksesi saa jäsenetuja. Yrityskannatusjäsenille mm. lähetetään Punaisen Ristin jäsenlehti Avun maailma neljästi vuodessa.

  • jäsenlehti Avun maailma 4 x vuodessa
  • sähköinen banneri ja ikkunatarra yrityksenne viestintään merkiksi jäsenyydestä
  • yrityksenne nimi julkaistaan kannatusjäsenlistallamme linkitettynä omalle kotisivullenne
  • Punaisen Ristin yritysjäsenenä saatte Avun maailma -jäsenlehtemme ilmoitustilasta vähintään 25 % alennuksen (levikki n. 90 000 kpl). Ilmoitusmyynti: jaana.martiskainen@tjm-systems.fi.

Yritysjäsenyyden hinta on 300 €/v.

LIITÄ YRITYKSESI/YHTEISÖSI TÄSTÄ JÄSENEKSEMME

>> Yhteistyö Punaisen Ristin kanssa voi avata yrityksille jopa kansainvälisiä markkinointimahdollisuuksia. Lue juttu YLEn sivuilta.

>> Helsingin Yliopiston Ruralia -instituutin tutkimus vapaaehtoistyön merkityksestä kansantaloudelle. Tutustu tämän sivun alaosassa olevaan liitteeseen.

Lisätietoja Petri Peltonen 040 809 6854
petri.peltonen@redcross.fi tai hame@redcross.fi