Yritysjäsenet

HÄMEEN PIIRIN YRITYSJÄSENET 2021

Punaisen Ristin yritysjäsenyys on hyvä tapa osoittaa, että Sinunkin yrityksesi välittää. Yrityksesi osallistuu Suomen Punaisen Ristin kotimaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen. Yrityskannatusjäseneksi pääsee maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun, joka on voimassa kalenterivuoden.
Jäsenyyden tullessa katkolle lähetämme tammi/helmikuun aikana uuden jäsenkirjeen vapaaehtoisesta jatkojäsenyydestä. 

Vapaaehtoistoimintamme painopiste on nyt lapsissa ja nuorissa! 
Punaisen Ristin Hämeen piiri tekee paljon yhteistyötä koulujen ja oppilaitosten kanssa ala- ja yläkouluista lukioihin, ammattiopistoihin ja korkeakouluihin. Elämme tällä hetkellä hyvin poikkeuksellista aikaa, joka koskettaa meitä kaikkia, ja erityisesti nuoria. 
Yhä useammat lapset ja nuoret ovat kärsineet pandemia-ajasta, joka on näkynyt mm. oppimisvaikeuksina koulutyössä ja lisääntyneenä yksinäisyytenä. Vanhempien voimat, aika tai kyvyt tukea lastaan koulutyössä ja harrastuksissa ovat saattaneet tuntua riittämättömiltä. 
Tänä vuonna kohdennamme uusina liittyvien yritysjäsentemme jäsenmaksuja lasten ja nuorten parissa tehtävään vapaaehtoistyöhön. 

 • InAction! -toiminta
  - yläkoululaisten ensiapupeli, joka kouluttaa nuoret hätäensiavun osaajiksi. Haluamme, että nuoret osaavat auttaa ja saavat rohkeutta toimia hätätilanteessa. InAction! on uudenlainen ja innostava tapa opettaa ensiapua. Se on myös mahdollisuus saada nuoria mukaan Punaisen Ristin toimintaan ja tuo osastolle näkyvyyttä paikkakunnalla. 
 • LäksyHelppi 
  - tarkoitettu ala- ja yläasteen koululaisille ja sitä vetävät Punaisen Ristin koulutetut vapaaehtoiset.
  - resursseja tukemiseen ja laajentamiseen sekä uusien vapaaehtoisten LäksyHelppiohjaajien perehdytykseen ja koulutukseen.  
 • Nuorten ystävätoiminta
  - nuorten ystävätoiminnassa ystävää kaipaavalle nuorelle yhdistetään ystäväksi tyypillisimmin nuori 18-29-vuotias vapaaehtoinen. Toiminnan tavoitteena on ehkäistä nuorten yksinäisyyttä ja syrjäytymistä. Lisäksi nuorten ystävätoiminta tukee nuoria avun tarvitsijoita

Liitä yrityksesi tästä sähköisellä lomakkeella Hämeen piirin yrityskannatusjäseneksi vuodelle 2022. 

Hämeen piirin alueella LäksyHelppi -toimintaa on ollut vireillä kolmessa osastossa, ja jatkuvasti sitä tehdään Punaisen Ristin Tampereen osastossa. Yritysjäsenmaksuista saaduilla varoilla pystymme hankimaan välineitä, rekrytoimaan ja kouluttamaan uusia vapaaehtoisia. 
>> Lue lisää LäksyHelpistä Ylen sivuilta
>> Katso Punaisen Ristin LäksyHelppi -video

Jäsenyydestä on myös etua yrityksellesi!
Kannatusjäsenenä yrityksesi saa jäsenetuja. Yrityskannatusjäsenille mm. lähetetään Punaisen Ristin jäsenlehti Avun maailma neljästi vuodessa.

 • jäsenlehti Avun maailma 4 x vuodessa
 • jäsendiplomi uusille jäsenille
 • sähköinen banneri ja ikkunatarra yrityksenne viestintään merkiksi jäsenyydestä
 • yrityksenne nimi julkaistaan kannatusjäsenlistallamme linkitettynä omalle kotisivullenne
 • Punaisen Ristin yritysjäsenenä saatte Avun maailma -jäsenlehtemme ilmoitustilasta vähintään 25 % alennuksen (levikki n. 90 000 kpl). Ilmoitusmyynti: jaana.martiskainen@tjm-systems.fi.

Yritysjäsenyyden hinta on 300 €/v.

LIITÄ YRITYKSESI/YHTEISÖSI TÄSTÄ JÄSENEKSEMME

>> Yhteistyö Punaisen Ristin kanssa voi avata yrityksille jopa kansainvälisiä markkinointimahdollisuuksia. Lue juttu YLEn sivuilta.

>> Helsingin Yliopiston Ruralia -instituutin tutkimus vapaaehtoistyön merkityksestä kansantaloudelle. Tutustu tämän sivun alaosassa olevaan liitteeseen.

Lisätietoja Petri Peltonen 040 809 6854
petri.peltonen@redcross.fi tai hame@redcross.fi