Ajankohtaista vapaaehtoisille

P Määttä
Kuvaaja: P Määttä
"Vapaaehtoisten pikkujoulu 2016 "
Päivi Siren
Kuvaaja: Päivi Siren
"Raahen meripäivillä 2016 mukana SPR "
Päivi Siren
Kuvaaja: Päivi Siren
"Nukkesairaala Meripäivillä 2016"
Pirjo Määttä
Kuvaaja: Pirjo Määttä
"Onnelliset voittajat"
Pirjo Määttä
Kuvaaja: Pirjo Määttä
"SPR perusteet ja ystävätoiminta Anna Savuoja luennoimassa"
Pirjo Määttä
Kuvaaja: Pirjo Määttä
"Erilaisten metodien kautta oppia kurssilaisille"
Pirjo Määttä
Kuvaaja: Pirjo Määttä
"Ryhmä pohtii mitä toisen ystävänä oleminen on"

 

SPR Raahen osaston vapaaehtoisten  pikkujoulu 2016 ja rintamerkit

Pikkujoulua vietettiin 11.12. ja samalla jaettiin Punaisen Ristin rintamerkki  kaikille vapaaehtoisille, jotka ovat olleet mukana  auttamassa vastaanottokeskukseen tulleita pakolaisia.

  Avustusoperaatio on ollut Punaisen Ristin suurin ponnistus Suomessa toisen maailmansodan jälkeen. Tämä ei olisi ollut onnistunut ilman teitä vapaaehtoisia, meitä työntekijöitä ja muita tukijoita, jotka ovat olleet mukana tässä avun ketjussa. Nyt haluamme kutsua nämä ihmiset yhteen kiittääksemme jokaista vastaanottotoiminnan operaatiossa mukana ollutta henkilöä - vapaaehtoista ja työntekijää. Punainen Risti haluaa jakaa jokaiselle mukana olleelle toimijalle rintakorun muistoksi ja kiitokseksi pyyteettömästä työstäsi.

Merkit, joiden vastaanottaja ei ollut tilaisuudessa, löytyy Pointilta Päiviltä ja VOK:n toimistosta Elsiltä. Poikkeahan hakemassa omasi....olet ansaninnut sen.

 

SPR Raahen osaston toimintaryhmien vetäjille ja  tiedoksi:

Tilastointia varten tarvitsemme tietoja vuoden 2016 toimintaryhmistä tilastointia varten. Tarvitsemme teiltä tiedot

Ryhmän nimi, toimintatarkoitus (mitä tehdään ja kenelle suunnattu), montako kertaa vuodessa, montako vapaaehtoista/kerta, montako osallistujaa/kerta.  Jos tulee mieleen kysyttävää tai tiedotettavaa mm. tulevasta vuodesta, niin pistäkää samaan viestiin.  Vastaus  spr.raahe@gmail.com .

SPR:n ystävätoiminnan kautta ystävinä toimiville

Toivomme saavan myös Teiltä tiedon oletteko ystävä perheelle vai henkilökohtainen ystävä.  Montako kertaa tapasitte kuukaudessa/vuodessa 2016 aikana.  Samaan viestiin voi laittaa muutakin asiaan liittyviä terveisiä.  Emme tarvitse nimiä tai muita henkilötietoja. Vastaus spr.raahe@gmail.com

Kiitos kaikille vapaaehtoisille aktiivisesta vuodesta! 

 

******************************************************************************************************

Vapaaehtoiskoulutuksen saaneita henkilöitä etsitään. Kysyntää on vanhusten ja nuorempienkin sekä kantasuomalaisten että maahan muuttaneitten ystävistä mm. laitosvierrailut, ulkoilukaveri, kauppareissu, erilaisiin tapahtumiin kaveriksi jne . Ystävätoiminnassa voi olla myös mukana erilaisissa kerhoissa ja tapahtumissa. Jos olet kiinnostunut toiminnasta, niin ota yhtetyttä esim. sähköposti spr.raahe@gmail.com tai tekstiviesti/soitto puh. puh. 045 852 3959

Järjestämme Raahessa ystävätoiminnan ja tulijan tukena kursseja kysynnän mukaan. Tarjolla on sekä lyhyt (3 h) että laajemmat kurssit.

Ensiaputoiminnasta löytyy monenlaista mukavaa ja hyödyllistä tekemistä mm. ensiapukerho.

Ellet ole vielä löytänyt omaa paikkaasi, niin ota yhteyttä ja esitä toiveesi spr.raahe@gmail.com

**************************************************************************************************************

Huom!  Verenluovutustilaisuuksiin tarvitaan vapaaehtoisia kahvitarjoiluun toisen kaveriksi. Jos Sinua kiinnostaa osallistua tällaiseen rinkiin, niin otappa yhteyttä.

Tilaisuudet ovat seurakuntatalolla kerran kuussa yleensä klo 14:00 - 18:00 välisenä aikana. Tarjottavat valmistaa keittiö, vapaaehtoiset hoitavat tarjoilun.

_______________________________________________________________________