Punainen Risti mukana Rovaniemellä LähiTapiolan avajaisviikolla

"Sirkka Kuusela (oik) osallistui Punaisen Ristin Päihdeinfoon vastaamalla 10 visaiseen kysymykseen suomalaisen päihteiden käytöstä. Päihdeinfo herätti vilkasta keskustelua osallistujien kesken. "
"Napapiirin ja Rovaniemen osaston edustajat yhteiskuvassa. "
"Helga Ylipasma ja Eeva Syväjärvi Napapiirin osastosta."
"Kyllikki Karvonen pitää vapaaehtoistoimintaa tärkeänä. Yksinäisiä on paljon, jotka kaipaavat juttuseuraa. Päihdeinfon kysymyksiin löytyi helposti oikea vastaus."
"Katja Hämäläinen ja Taisto Tarkiainen osallistuivat Päihdeinfoon. Hely Rovanimen osastosta avustaa."
"Veripalvelusta Roosa, Napapiirin osastosta Päivi, Rovaniemen osastosta Hely ja piiritoimistolta Sirkka LähiTapiolan konttorilla valmiina palvelemaan."
"Veli-Matti Ahtiainen Järjestöt kylässä -hankkeesta esitteli "Apua oikeaan osoitteeseen" -korttia Päiville Napapiirin osastosta ja Elinalle Rovaniemen monikulttuurisuusryhmästä. Jos apu ei osaa perille katuosoitteen perusteella, niin on hyvä jos on myös koordinaatit tiedossa. "
Vapepan edustajat Pekka Koivukangas ja Matti Moilanen olivat kertomassa paikallisesta Tuikku-ryhmästä. Kuvassa kauniimpaa sukupuolta edustavat Helga ja Päivi ja veripalvelusta Noora.
Kuvaaja: Vapepan edustajat Pekka Koivukangas ja Matti Moilanen olivat kertomassa paikallisesta Tuikku-ryhmästä. Kuvassa kauniimpaa sukupuolta edustavat Helga ja Päivi ja veripalvelusta Noora.

Punaisen Ristin toiminta on esillä Rovaniemellä LähiTapiolan avajaisviikolla 22 - 26.4.2013.

LähiTapiola tukee Punaisen Ristin ystävätoimintaa ja avajaisviikolla ystävätoiminta ja Punaisen Ristin toiminta muutenkin on esillä konttorissa Rovakadulla ja Koskikadulla teltassa. Mukana on ystävätoiminnan lisäksi ensiapuryhmätoiminta, Veripalvelu, Kontti, Järjestöt kylässä -hanke ja Vapepan Tuikku-ryhmä.