Hallitus

Punaisen Ristin Auran osaston hallitus aloitti uusiutuneena

Punaisen Ristin Auran osaston hallitus kokoontui toimitilassaan 12.1.2017 tarkentamaan kuluvan vuoden toimintaansa. Punainen Risti täyttää 140 vuotta ja Suomi ja Auran kunta 100 vuotta, näitä merkkivuosia huomioidaan.

Puheenjohtajana aloitti Päivi Perkiö, sihteerinä jatkaa Tuula Vairinen ja rahastonhoitajana Kirsi Paton.

Pekka Tolvanen toimii kouluyhteistyön ja nuorisotoiminnan yhteyshenkilönä.  Ystävätoiminnan yhteyshenkilönä aloittaa Tiina Leppämäki. Verenluovutusten järjestelyjä hoitaa Riitta Toivonen. Hallituksen jäseninä ovat lisäksi Annemari Tainio, Tuula Tanninen, Jaana Toivonen, Tuire Virtanen ja Terhi isotalo.

Merkittävä osa osaston toimintaa on Auran Kuntoustusasema ja sen toiminnan kehittäminen olosuhteiden mahdollisesti muuttuessa sote-ratkaisun myötä. Aiemmin testamenttivaroin hankittu kaksio etsii uutta mieluummin pitkäaikaista vuokralaista.  Cafescon ja MLL:n kanssa on suunniteltu ammatillisen nuorisotyön hanketta. Hanke sai uuden käänteen kunnan todennäköisesti vetäytyessä hankkeesta vastoin aiempia käsityksiämme. Ystävänpäivänä huomioidaan koulut. Terho-kerhon toimintaa pyritään jatkamaan yhdessä MLL:n kanssa. Samalla sen sisältöä kohdistetaan tarpeen mukaan. Toukokuussa Punaisen Ristin viikolla järjestetään yleisölle suunnattu tapahtuma. Merkittävä Auran 100-vuotismerkkivuoteen liittyvä hanke on Yhdystien alikulun siistiminen. Lupamenettelyä selvitellään parhaillaan. Kunnan tiedusteluun osallistua koululaisten aamupäivätoiminnan järjestämiseen, kunnan luopuessa toiminnasta, jäätiin odottamaan lisäselvityksiä. Osasto toivottaa kaiken ikäiset toimintaansa mukaan ideoimaan ja osallistumaan.

Terhi Isotalo

LiiteKoko
PDF icon Tilinpäätös 2016477.57 KB