Ensiapuryhmätoiminta

"Ensiapuryhmien toiminta on monipuolista."
"Yhdessä tekemisessä on voimaa!"
Tiina Hiidenoja-Sirén
Kuvaaja: Tiina Hiidenoja-Sirén
"Autettavan siirtoharjoitus EA3-leirillä."
Tiina Hiidenoja-Sirén
Kuvaaja: Tiina Hiidenoja-Sirén
"Henkisen tuen antaminen autettavalle."
Pauliina Vilenius
Kuvaaja: Pauliina Vilenius
"Autettavan hengityksen tarkistus"
Tiina Hiidenoja-Sirén
Kuvaaja: Tiina Hiidenoja-Sirén
Tiina Hiidenoja-Sirén
Kuvaaja: Tiina Hiidenoja-Sirén
"Tule sinäkin mukaan iloiseen porukkaamme!"

Tervetuloa meidän sivuille!

Ensiapua koskevat tiedot ovat usein kaukana ajatuksissa, mutta kun jotakin tapahtuu ensiaputaitoja saatetaan tarvita. Haluaisitko lähteä vahvistamaan omaa ensiapuosaamistasi? Punaisen Ristin osastojen ensiapuryhmissä voit harjoitella ensiapua ja valmiuteen liittyivä asioita. Voit kouluttautua oman kiinnostuksesi mukaan ja lähteä esimerkiksi päivystämään erilaisiin tilaituuksiin. Tule katsomaan ja kokemaan mitä me teemme ensiapuryhmässä!

Lisätiedot: Järjestökehittäjä (ensiapu ja terveyden edistäminen), Tiina Hiidenoja-Sirén, puh. 0400 651105 tai tiina.hiidenoja-siren@punainenristi.fi

Punainen Risti huolehtii ensiapuryhmien kouluttamisesta ja toimintavalmiuden ylläpitämisestä. Ensiapuryhmätoiminta on mielenkiintoista harrastustoimntaa, joka antaa koulutuksen ja toiminnan lisäksi elämyksiä ja uusia ystäviä perustuen vapaaehtoisuuteen.

Ensiapuryhmät huolehtivat erilaisten tilaisuuksien, tapahtumien ja kilpailujen ensiapuvalmiudesta. Ryhmät ylläpitävät ensiaputietojaan ja -taitojaan harjoittelemalla sekä osallistumalla Punaisen Ristin toimintaan.

.

 

 

Ensiapuryhmät