Nokia ensiapuryhmä

Sijainti:
Pirkkalaistorin liikerakennus, 2 krs., 37100, Nokia

Kiinnostaako ensiapu? Haluatko tietää, miten toimia onnettomuustilanteessa? Haluatko uusia ystäviä? Haluatko mukavaa tekemistä? Haluatko oppia uusia taitoja? Haluatko ensiapupäivystäjäksi?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, tule mukaan harjoituksiimme joka torstai klo 18.15 Pirkkalaistorin liikerakennukseen, 2 krs.

Sinun ei tarvitse osata ensiapua, me kyllä opetamme. Riittää, että saavut paikalle.

Päivystystilaukset ja lisätietoja ryhmän toiminnasta paivystykset.nokia@gmail.com

 

 

Uutiset

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

Pasi Aittokumpu
Kuvaaja: Pasi Aittokumpu

SPR:n Nokian osaston ensiapuryhmä etsii uusia ryhmäläisiä

Ryhmä oli esittelemässä toimintaa Nokian uuden Prisman aulassa tammikuussa 2018. Esittelypöydällä oli myös kilpailu, johon vastanneet osallistuivat ensiavullisen tuoteämpärin arvontaan. Eniten yleisö kuitenkin kiinnosti ensiapunäytös, jonka yhteydessä opetettiin myös defibrillaattorin käyttöä. Erilaisiin defibrillaatoreihin sai myös tutustua esittelypöydän vieressä.

Kevään 2016 harjoitukset jatkuvat parittomien viikkojen perjantaisin klo 18 Kotipesässä. Tervetuloa mukaan!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.