SPR-hengailuillat nuorille ja opiskelijoille

Mirva Liimatta
Kuvaaja: Mirva Liimatta
Sijainti:
Puijonkatu 9, 70100, Kuopio

SPR-hengailuillat nuorille ja opiskelijoille

SPR-hengailuillat ovat SPR Kuopion osaston järjestämiä opiskelijoille ja nuorille tarkoitettuja maksuttomia illanviettoja. Hengailuilloissa voi tavata kavereita ja tutustua uusiin tyyppeihin iltapalan ja yhteisen tekemisen merkeissä. Kerran kuukaudessa järjestettävissä hengailuilloissa kokoonnutaan SPR:n tiloihin osoitteeseen Puijonkatu 9 viettämään iltaa kello 18-21. Mukaan voi tulla koko illaksi tai vain pistäytymään oman aikataulunsa mukaan. Kaikki ovat tervetulleita hengailuiltoihin sellaisina kuin ovat!

Seuraa ilmoittelua tulevista hengailuilloista OMA Punainen Risti -sivustolla ja SPR Kuopion osaston sosiaalisessa mediassa tai kysy lisätietoja sähköpostitse osoitteesta hengailu@sprkuopio.com 

 

Syksyn 2022 hengailuiltojen ohjelma

21.9. lautapeli-ilta

12.10. halloween-teemainen levyraati

16.11. ruoanlaittoa

14.12. jouluaskartelua

 

 

 

 

 

Kaveriksi-toiminta on päättynyt. Jatkossa kaikki ystäväasiat hoidetaan ystäväpalvelussa. Ystäväpalvelu päivystää keskiviikkoisin klo 15-18 osoitteessa Puijonkatu 9, 70100 Kuopio.

Ystäväpalvelun puhelin: 
+358 17 261 7270
Ystäväpalvelun sähköposti: 

 

 

 

Uutiset

Lämpimästi tervetuloa vuosikokoukseen Polvijärvelle lomakeskus Huhmariin sunnuntaina 5.9.2021!

HUOM! Ennakkotiedoista poiketen lauantain 4.9 ohjelmaa ei toteuteta koronatilanteesta johtuen.

Ohjelmassa sunnuntaina Piirin vuosikokous / Piirien johtosäännön 4 §:n määräämät asiat

9:00 Ilmoittautuminen
12.00 Lounas
14.30 Iltapäiväkahvi

Majoitus Varataan ja maksetaan itse.
 

Piirin 25.4.2021 pidettäväksi suunniteltu etävuosikokous siirretään pidettäväksi mahdollisuuksien mukaan kaksipäiväisenä lähikokouksena 4.-5.9.2021. Tarkempi aika ja paikka varmistuvat myöhemmin.

Oikeusministeriössä on parhaillaan valmisteltavana lakimuutos, joka sallisi yhteisöjen kevätkokousten lykkäämisen niin, että ne pidetään 30.9.2021 mennessä. Lakimuutos on tulossa eduskunnan käsittelyyn viikolla 16. Eduskunnan täysistunto käsittelee asiaa mitä ilmeisimmin 21.4.2021 kello 14.

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.