SPR-hengailuillat nuorille ja opiskelijoille

Mirva Liimatta
Kuvaaja: Mirva Liimatta
Sijainti:
Puijonkatu 9, 70100, Kuopio

SPR-hengailuillat nuorille ja opiskelijoille

SPR-hengailuillat ovat SPR Kuopion osaston järjestämiä opiskelijoille ja nuorille tarkoitettuja maksuttomia illanviettoja. Hengailuilloissa voi tavata kavereita ja tutustua uusiin tyyppeihin iltapalan ja yhteisen tekemisen merkeissä. Kerran kuukaudessa järjestettävissä hengailuilloissa kokoonnutaan SPR:n tiloihin osoitteeseen Puijonkatu 9 viettämään iltaa kello 18-21. Mukaan voi tulla koko illaksi tai vain pistäytymään oman aikataulunsa mukaan. Kaikki ovat tervetulleita hengailuiltoihin sellaisina kuin ovat!

Seuraa ilmoittelua tulevista hengailuilloista OMA Punainen Risti -sivustolla ja SPR Kuopion osaston sosiaalisessa mediassa tai kysy lisätietoja sähköpostitse osoitteesta hengailu@sprkuopio.com 

 

 

 

 

 

 

Uutiset

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

"Käy tykkäämässä Facebookissa Suomen Punainen Risti Kuopion osasto -sivusta ja olet mukana arvonnassa"

Tule mukaan ja seuraa ilmoitteluamme täällä kuopio.punainenristi.fi, sosiaalisen median kanavissa ja toimitilojemme ilmoitustaululta.

Esimerkiksi Facebook-sivullamme on alkanut kampanja uusien tykkääjien saavuttamiseksi.
Käy sinäkin tai kannusta tuttavasi:

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.