Ylöjärven Pelimannien iltasoitto piristi Villa Aallon asukkaita Lentävänniemessä

Jaakko Suominen
Kuvaaja: Jaakko Suominen
"Ylöjärven Pelimannit polkan pyörteissä"
Jaakko Suominen
Kuvaaja: Jaakko Suominen
"Hoitotyön esimies Taru Södo SPR:n Lielahden Raijan ja Päivin kanssa konserttikahvilla"
Jaakko Suominen
Kuvaaja: Jaakko Suominen
"Villa Aalto marraskuun iltavaloissa"

Kun maa on musta ja päivä lyhyt niin reipas pelimannimusiikki piristää meitä kaikkia aivan varmasti ! Tämän todistivat taas kerran todeksi Ylöjärven Pelimannit jotka tulivat peräti yhdeksän soittajan voimin musisoimaan Lentävänniemen hoivakoti Villa Aallon asukkaiden iloksi ja piristykseksi.

Konsertissa kuultiin niin tuttuja merimiesvalsseja kuin Iitin Tiltua ja uudempia Juicen ja Bäddingin kappaleitakin. Yleisö tunnisti monia kappaleita omikseen nuoruusvuosiltaan ja piti soitosta niin että pelimanneja ei päästetty lavalta pois ennenkuin ylimääräinen oli soitettu.

Hoivakodin hoitotyön esimies Taru Södö piti konserttia onnistuneena ja tervetulleena vaihteluna arkipäivän ohjelmaan. Villa Aallossa vierailee eri soittajia, laulukuoroja  ja muita esiintyjiä noin kerran kuukaudessa. Tapahtumat ovat odotettuja ja kovasti asukkaiden mieleen.

Hoivakoti Villa Aalto on avattu marraskuussa 2010 Tampereen Lentävänniemeen ja se on ollut alusta asti myös SPR:n Lielahden osaston vapaaehtoistyön piirissä. Osasto on järjestänyt Villa Aallossa tänä vuonna Ystävänpäivän laulukonsertin ja nyt kuullun pelimannikonsertin. Sen ohella vierailemme viikottain asukkaiden luona. 

Ylöjärven pelimannit on perustettu 15 vuotta sitten ja sen kirjavahvuus on yksitoista soittajaa. Pelimanniorkesterin vahvuus on soittajien mukaan siinä että erilaisia soittopelejä ja niiden taitajia on paljon ja soittajien kesken elää reipas huumori. Taitavasta huumorin viljelystä lienee osoituksena se että joukkoon on saatu houkuteltua kaksi naissoittajaakin.  Pelimannit ovat olleet monivuotinen  ilontuoja  Lielahden osaston  tilaisuuksissa ja niinollen meille tärkeä partneri  vapaaehtoistoiminnassa. Kiitos konserteista !