Lielahden seniorit kokoontuivat Ystävä - teeman ääreen

Jaakko Suominen
Kuvaaja: Jaakko Suominen
"Ystävä-ilta keräsi paikalle hyvän joukon Lielahden senioreja "

Kun Lielahden kirkon seurakuntatiloihin kerääntyi toistakymmentä entistä ja nykyistä SPR:n aktiivia ja senioria niin juttua olisi rittänyt vielä moneksi tunniksi yli varatun ajan, niin hyvä oli tunnelma !

Avauksessaan nykyinen puheenjohtaja Raija Siren kertoi osaston kuulumisia kuluvalta vuodelta ja toivotti kaikki tervetulleeksi erityisesti Ystävä-teeman pariin keskustelemaan. Muu keskustelu yhdistyksen historiasta ja toiminnan ideoinnista todettiin myös oivalliseksi aiheeksi.

Keskustelu aaltoilikin mukavasti eri teemoissa ja niin saimme kuulla mm. miten lielahtelaiset olivat takavuosina vierailleet innokkaasti Koukkuniemessa sikäläisiä asukkeja tervehtimässä ja virkistämässä. Tämän päivän Ystävä-toiminnasta erityisesti  Lentävänniemen Villa Aallossa saatiin kuulla aivan tuoreita ja koskettavia kokemuksia.

Kun muisteltiin  osaston alkuaikojen historiaa 60-luvun lopulta, mieleenpainunieta aktivisteja, Särkänniemen kirpputoritapahtumia, ensimmäisiä Nälkäpäiväkeräyksia,  teatteriretkiä jne. jne. niin  johtopäätös voi olla vain se  että hyvä porukka saa aikaan toimintaa, joka auttaa toisia ja palkitsee tekijäänsä !