Wanhojen Markkinoiden jälkilöylyt - 3000 euroa Rovaniemen ystäville

Sirkka Kellokumpu
Kuvaaja: Sirkka Kellokumpu
"Miss Rillumarei 2012 kiitti Rovaniemen ystäviä arvokkaasta työstä ikäihmisten hyväksi. Kuvassa vas. Rauni Räisänen Rovaniemen osaston ystävätoiminnan vetäjä ja Inga Rantakokko, ystävä ja Wanhojen Markkinoiden ahkera talkoolainen ja Miss Rillumarei 2012."
 Sirkka Kellokumpu
Kuvaaja: Sirkka Kellokumpu
"Wanhojen Markkinoiden voimahahmo Vele Varjo ja hänen puolisonsa Päivi saivat Rovaniemen osaston ystäviltä lämpimät villasukat lämpimien ajatusten kera."
Tiia Karppinen
Kuvaaja: Tiia Karppinen
"Osa Rovaniemen osaston ystävistä oli juhlistamassa lahjoitusta Waldemarin jälkilöylyissä. Mukana iloitsemassa oli myös Lapin piirin sosiaalipalvelutoiminnan suunnittelija."

Rovaniemen Wanhat Markkinat lahjoitti Rovaniemen osaston ystävätoimintaan 3000 €

24. – 26.8.2012 järjestettyjen Wanhojen Markkinoiden tuotto lahjoitettiin tänä vuonna kahdelle eri toimijalle. Rovaniemen osaston ystävätoiminta ja Pohjois-Suomen syöpäyhdistys saivat molemmat 3000 € toimintaansa. Lahjoitukset luovutettiin Ravintola Waldemarissa Wanhojen Markkinoiden  jälkilöylyissä   lauantaina 20.10.2012.

Ystävät haluavat kohdistaa ystävätoimintaa vahvemmin sivukylille ja lahjoitussumman avulla pyritään tukemaan vapaaehtoisia muun muassa matkakuluissa. Tarvetta uusille vapaaehtoisille on ja heille tarjotaan tarvittava perehdytys ja koulutus. Sivukylillä tullaan järjestämään infotilaisuuksia joissa toiminnasta kerrotaan. Tavoitteena on saada mukaan uusia vapaaehtoisia, jotka voisivat auttaa ja tuottaa iloa oman kylän yksinäisille seuraa kaipaaville ikäihmisille.